Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άστον: Ο Μόρσι είναι καλά

Άστον: Ο Μόρσι είναι καλά

Τον ανατραπέντα ισλαμιστή πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι επισκέφτηκε στο μέρος που κρατείται, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον

Τον ανατραπέντα ισλαμιστή πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι επισκέφτηκε στο μέρος που κρατείται, χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα. Η ίδια δήλωσε πως ο Μόρσι είναι καλά, διαβάζει εφημερίδες και βλέπει τηλεόραση.

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον δήλωσε σήμερα Τρίτη ότι επισκεπτόμενη τον Μοχάμεντ Μόρσι διαπίστωσε πως ο ανατραπείς πρόεδρος της Αιγύπτου είναι καλά και ότι έχει πρόσβαση στην τηλεόραση και τις εφημερίδες.

Η Άστον έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη δίωρη συνάντησή της με τον Μόρσι σε άγνωστη τοποθεσία χθες το βράδυ. «Προσπάθησα να βεβαιωθώ ότι η οικογένειά του γνωρίζει ότι είναι καλά», ανέφερε.

Η Άστον, η οποία προσπαθεί να μεσολαβήσει για την εξεύρεση διπλωματικής λύσης στην αιγυπτιακή πολιτική κρίση, πρόσθεσε: «Είχα πει ότι δε θα έλθω εάν δεν τον δω» εννοώντας το Μόρσι.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η ίδια πρότεινε «ασφαλή έξοδο» στο Μόρσι, η ευρωπαία αξιωματούχος απάντησε: «Δεν έκανα τίποτα τέτοιο».

«Είχαμε μια φιλική, ανοιχτή και σε βάθος συνομιλία», τόνισε η Άστον, η οποία αρνήθηκε να αποκαλύψει πού κρατείται ο Μόρσι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις