Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Με επιτυχία τα Μακρυγιάννεια 2013 – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με επιτυχία τα Μακρυγιάννεια 2013...

Τη διασκέδαση της βραδιάς ανέλαβε ο Γιάννης Σιέτος με την παρέα του, με τον Πάνο Κοτρώτσο στο κλαρίνο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Ιουλίου τα Μακρυγιάννεια 2013 στον προαύλιο χώρο του σχολείου της συνοικίας. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα χορευτικά του συλλόγου τα οποία ΄΄έδωσαν ρέστα΄΄ κατά γενική ομολογία και μάγεψαν μικρούς και μεγάλους με τις φιγούρες τους. Μπράβο στα παιδιά αλλά και στις δασκάλες τους Ντίνα Ζάγκλα και Τόνια Νικολακοπούλου.

Το Διοικητικό συμβούλιο με αφορμή τα τριάντα χρόνια του συλλόγου από την ίδρυσή του τίμησε τους ανθρώπους που έχουν διατελέσει πρόεδροι στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και τον κρατούν ενεργό και η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Αργύτης τόνισε μεταξύ άλλων ΄΄ Όλοι σας αξίζετε το σεβασμό μας, σας ευχόμαστε να είστε γεροί και δυνατοί και να μας δίνεται την εμπειρία και τις γνώσεις σας΄΄.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Αγγελόπουλος Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος του Δημ.Συμβουλόυ κ.Καυκάς Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Σιγαλός Γεώργιος, Βαφέας Παναγιώτης , Στανίτσας Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας κ.Καρκούλιας Χαράλαμπος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.Σκαρμέας Αλέξης, κ.Δημακόπουλος Φώτιος.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Ι.ΚΤΕΟ Ζώης Αθανασόπουλος, το κατάστημα ελαστικών Κωνσταντάρας, το κατάστημα ειδών υγιεινής Ντερτινής, το ασφαλιστικό γραφείο Άγγελος Παπανδρέου, το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Κωστόπουλος, η αλυσίδα τροφίμων 3Α Αράπης, το coffee islant, και το συνεργείου αυτοκινήτων Παπαγεωργίου Γεώργιος.

Τη διασκέδαση της βραδιάς ανέλαβε ο Γιάννης Σιέτος με την παρέα του, με τον Πάνο Κοτρώτσο στο κλαρίνο.

Η βραδιά ήταν εκπληκτική και το κέφι κράτησε μέχρι το πρωί στην κυριολεξία.

Τέλος ευχηθήκαμε όλοι και του χρόνου….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View