Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζούλια: "Με τον Ζαγορίτη το κάναμε στο πάρκινγκ του Πολεμικού Μουσείου"

Τζούλια: "Με τον Ζαγορίτη το κάναμε...

Δείτε τι δήλωσε για το σκάνδαλο με το μουσείο

Τελικά η αλήθεια της Τζούλιας είναι άλλη απο αυτή που είπε ο γιος του Ζαγορίτη. Δείτε τι λέει η Τζούλια στο αυριανό "Πρώτο Θέμα" για το σκάνδαλο με το πολεμικό μουσείο.

Δημοσιογράφος: "Η πλευρά Ζαγορίτη διαρρέει ότι τίποτα δεν συνέβη μέσα στο Μουσείο. Τι απαντάς εσύ;"

Τζούλια: "Μπορεί να λέει ό,τι θέλει και καταλαβαίνω ότι τον στρίμωξαν οι πολιτικοί που παριστάνουν τα ηθικά στοιχεία. Τον καταλαβαίνω γιατί βρέθηκε μπλεγμένος, αλλά κάναμε ό,τι κάναμε στο αυτοκίνητό μου μέσα στο πάρκινγκ του Μουσείου. Και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Ηταν υπέροχα γιατί ήταν κάτι τελείως έξω από τη συνηθισμένη κατάληξη μιας τέτοιας βραδιάς. Ολο αυτό ήταν κάτι που δεν μπορεί να σου συμβεί κάθε μέρα και γι’ αυτό  το λόγο ήταν απείρως γοητευτικό. Και να σας πω κάτι;Το Πολεμικό Μουσείο έχει κάτι το ερωτικό, εμένα τουλάχιστον μου ανέβασε τη διάθεση!

"Αν του την είχα στήσει, είμαι μεγάλη δολοπλόκος! Δεν υπήρχε τίποτα στημένο στην όλη ιστορία, αν και θα μπορούσαμε να πούμε και το αντίθετο. Ποιος παγίδευσε ποιον; Εγώ τον Μάκη ή ο Μάκης εμένα; Ρωτώ. Ποιος εκ των δύο οδήγησε τον άλλο στον στρατώνα; Ο Μάκης εμένα ή εγώ τον Μάκη; Ποιος θα έπρεπε να γνωρίζει πως απαγορεύεται η είσοδος; Βέβαια το ότι ήταν γιος πολιτικού με έφτιαξε λίγο. Με πολιτικό έχω πάει, με γιο πολιτικού δεν είχε τύχει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight