Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανικός στα εξωτερικά του Αγίου Ανδρέα - Επίθεση τοξικομανών σε εργαζομένους - Δαγκωνιά σε σεκιουριτά, επίθεση σε γιατρό με νυστέρι - "Γιουρούσι" ρομά για να κλέψουν

Πάτρα: Πανικός στα εξωτερικά του Αγίου Α...

Ημέρα εφημερίας η χθεσινή για το Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Τρία περιστατικά επίθεσης στο προσωπικό που εργαζόταν χθες στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας στην Πάτρα, το οποίο εφημέρευε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σημειώθηκαν επιθέσεις από δύο τοξικομανείς, ενώ ακολούθησε εισβολή ρομά για να κλέψουν.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα, όταν μια γυναίκα τοξικομανής, που ζητούσε φάρμακα, άρχισε να φωνάζει και να κλοτσάει πράγματα, στο τμήμα των έκτακτων εξωτερικών του νοσοκομείου. όταν υπάλληλος εταιρείας φύλαξης παρενέβη για να την απομακρύνει εκείνη του επιτέθηκε και κατάφερε να τον δαγκώσει στο χέρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μεγάλη αναστάτωση ,καθώς η γυναίκα που είναι γνωστή στο προσωπικό, πάσχει από ηπατίτιδα.

Λίγο ώρα μετά σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ένας άνδρας , επίσης τοξικομανής, ο οποίος άρχισε να βρίζει το προσωπικό.

Το σκηνικό της ταραχής ολοκληρώθηκε λίγο μετά με την εισβολή από πόρτες και παράθυρα 30 περίπου ρομά, οι οποίοι ήθελαν να κλέψουν. Στην προσπάθεια να αποτραπούν τα σχέδια τους, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος τραυμάτισε γιατρό στο χέρι, με νυστέρι!

Θα "πέσουν" μηνύσεις - Συχνά τα περιστατικά επιθέσεων

Τα περιστατικά επίθεσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό σε δημόσια νοσοκομεία της Πάτρας είναι πλέον πολύ συχνά. Μάλιστα χθες για τα περιστατικά ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος, η Διοίκηση και ο νομικός σύμβουλος του νοσηλευτικού ιδρύματος και υποβλήθηκαν μηνύσεις.

"Αυτά του είδους τα περιστατικά στο χώρο του νοσοκομείου είναι συνήθη και γι΄αυτό η διοίκηση θα πρέπει να επιληφθεί για την ασφάλεια των εργαζομένων και την καλή λειτουργία των ΤΕΠ. Εμείς κατά καιρούς έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και ως προς το να μην είναι εύκολα προσβάσιμος ο χώρος των ΤΕΠ στον οποιονδήποτε" δηλώνει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος. Και προσθέτει:

"Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν γίνεται οι εργαζόμενοι να προσέρχονται στη δουλειά τους και να κινδυνεύει η ζωή τους ή να αγωνιούν για το τι θα τους συμβεί".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις