Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 8χρονου Παναγιώτη στον Απιδεώνα Αχαΐας – Πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 8χρονου ...

Βυθισμένο στο πένθος το Ίσωμα αλλά και η Οβρυά όπου διαμένει η οικογένεια του ιερέα

19.39: Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου πόνου πλήθος κόσμου είπε το απόγευμα της Κυριακής το ύστατο αντίο, στον μικρό Παναγιώτη, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλογριά που είχε πάει για μπάνιο.

Συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία από τον Ι. Ναό του Απιδεώνα, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.

Συντετριμμένοι και απαρηγόρητοι οι γονείς και τα αδέλφια του Παναγιώτη, που ακόμη δεν μπορούν να πιστεύσουν το κακό που τους βρήκε

 

 

 

18:05 Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης σε εξέλιξη αυτή την ώρα η κηδεία του 8ου Παναγιώτη που έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στη θάλασσα στην παραλία της Καλόγριας. Η κηδεία του αδικοχαμένου Παναγιώτη που πνίγηκε, σκορπώντας της θλίψη σε όλη την Αχαΐα, γίνεται στον Ιερό Ναό Απιδεώνα.

15:13 Στις 6 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Απιδεώνα στην Αχαϊα, θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος που βύθισε στη θλίψη την περιοχή. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο άδικα έχασε τη ζωή του ο 8χρονος γιος του Αντώνη Γιαχαλή ιερά  από το Ίσωμα.

Βυθισμένο στο πένθος το Ίσωμα όπου ιερουργεί ο πατέρας του  αλλά και η περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα όπου μένει η οικογένεια.

Οι γονείς του και τα τέσσερα αδέλφια του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, όπως και ο θείος του παρουσία του οποίου γράφτηκε η τραγωδία, αλλά και όλη η οικογένεια των πολυτεκων στην Αχαϊα στον σύλλογο των οποίων ο τραγικός πατέρας ήταν β΄αντιπρόεδρος.

Η κηδεία του μικρού Παναγιώτη που πάει τόσο νωρίς να συναντήσει τους αγγέλους, θα τελεστεί με δαπάνη της Οργάνωσης.

Το περιστατικό συνέβη χθες περίπου στις 5.10 το απόγευμα στη θέση Μπούκα. Αμέσως έσπευσαν ευρισκόμενοι τυχαία στην περιοχή γιατρός και νοσηλευτής προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον μικρό που πνιγόταν.

Άμεση κινητοποίηση και από το ΕΚΑΒ που έφθασε στην περιοχή με ασθενοφόρο και κινητή μονάδα με τους γιατρούς να παραλαμβάνουν το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση. Στη διάρκεια της διακομιδής του επιχειρήθηκε κατά πληροφορίες δύο φορές ανάταξη και απινίδωση και τέθηκε σε ετοιμότητα το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμεη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης

Ο τραγικός πατέρας, επρόκειτο να τελέσει το απόγευμα βάπτιση στο Ίσωμα. Μόλις ειδοποιήθηκε για τη μεταφορά του γιού του στο νοσοκομείο, επικοινώνησε άμεσα με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος του έδωσε άδεια να πάει στο νοσοκομείο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις