Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ βάζει ο Παναγιωτακόπουλος

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ βάζει ο Παναγιωτακόπουλος

Σφοδρή επίθεση στο Βενιζέλο

Σφοδρή, ολομέτωπη επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για τη «σημερινή κατάσταση της εξαΰλωσης του ΠΑΣΟΚ και την κατάντια να  αγωνίζεται να κρατηθεί εντός της Βουλής» εξαπολύει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του πολιτικού γραφείου του Κινήματος.

Με ανοιχτή του επιστολή στον πρόεδρο και το πολιτικό συμβούλιο, ο κ. Παναγιωτακόπουλος θεωρεί αναγκαίο να αλλάξει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ -προφανώς και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος-, να χαραχθεί άλλη στρατηγική και να διαμορφωθεί άλλη πολιτική πρόταση, ώστε να αποφευχθεί η συνέχιση του διασυρμού και της συρρίκνωσης, όπως λέει. Προειδοποιεί δε τους ηγετικούς παράγοντες ότι «αν  συνεχίσετε με αυτές τις πολιτικές και πάτε με αυτές τις λογικές στις επόμενες εκλογές είναι βέβαιο ότι θα μείνετε αξέχαστοι!», υπονοώντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει καν στη Βουλή!

Είναι η πρώτη φορά μετά το συνέδριο του Φεβρουαρίου, που ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καταφέρεται τόσο έντονα κατά της ηγεσίας. Ο κ. Παναγιωτακόπουλος μιλά για «δεξιόστροφο πολιτικό αλαλούμ χωρίς αρχή και τέλος», για «οβιδιακές μεταμορφώσεις των πολιτικών μας προτάσεων», κατηγορεί την ηγεσία ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ «παρακολούθημα της δεξιάς» και ότι οι ίδιοι έγιναν «συνοδοιπόροι του Σαμαρά». Κατακρίνει ακόμη την Ιπποκράτους και για τους χειρισμούς της στο θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις