Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εγκαινιάζεται ο Σταθμός του ΕΣΕΠΑ Κάτω Αχαΐας

Εγκαινιάζεται ο Σταθμός του ΕΣΕΠΑ Κάτω Αχαΐας

Την Παρασκευή 31 Μαΐου

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (Ε.Σ.Ε.Π.Α.)  του Δήμου εγκαινιάζουν τον σταθμό της Κάτω Αχαΐας (Π.Ε.Ο. Πατρών –Πύργου) , την Παρασκευή 31/5/2013 και ώρα 19:30 .

"Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως διότι με την έμπρακτη στήριξη των εθελοντών σήμερα , στηρίζουμε το κοινωνικό σύνολο που δοκιμάζεται", αναφέρουν στην πρόσκλησή τους ο Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο Διοικητής του σταθμού Κανέλλος Κανελλόπουλος

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και  το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών ( ΕΣΕΠΑ)  Δήμου Δυμαίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο Καταστημάτων                                                                                                             Εστίασης και Αναψυχής  Δήμου Δυμαίων και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Ντεμίρη Κώστα   , διότι ανέλαβε  την δαπάνη  κατασκευής των φοριαμών αποθήκευσης  ρουχισμού του σταθμού Ε.Σ.Ε.Π.Α. του Δήμου στην Κάτω Αχαϊα .

 

Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και  το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ)  Δήμου Δυμαίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. και ιδιαιτέρως το στέλεχος της κ. Κρούσσα Σωτήριο   , για την προσφορά  ενός  ψυγείου για τις ανάγκες του εθελοντικού  σώματος του σταθμού της Κάτω Αχαΐας .

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις