Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θανατική καταδίκη για τον «απαγωγέα του Κλίβελαντ» θα επιδιώξει η εισαγγελία

 Θανατική καταδίκη για τον «απαγωγέα του...

Με την κατηγορία της δολοφονίας

Την εσχάτη των ποινών προτίθεται να επιδιώξει η εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση της απαγωγής και πολύχρονης αιχμαλωσίας των τριών νεαρών γυναικών Κλίβελαντ στο Οχάιο, θέλοντας να κατηγορήσει τον βασικό ύποπτο Άριελ Κάστρο για δολοφονία -βασιζόμενη στην εξαναγκασμένη διακοπή εγκυμοσύνης ενός από τα θύματα.

Ο εισαγγελέας Τίμοθι ΜακΓκίντι δήλωσε, σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή, ότι θα επιδιώξει απαγγελία κατηγοριών για «κάθε βιασμό, κάθε ημέρα απαγωγής, κάθε επίθεσης και κάθε δολοφονία για τον αναγκαστικό τερματισμό εγκυμοσύνης των θυμάτων που βίαζε» o Άριελ Κάστρο.  

Οι δηλώσεις του επιβεβαιώνουν τις υποθέσεις ότι τουλάχιστον μία από τις γυναίκες που κρατούνταν όμηροι στο σπίτι του, εξαναγκάστηκε -τουλάχιστον μία φορά- να διακόψει την κύησή της. 

Σύμφωνα με έκθεση των αστυνομικών αρχών, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρεται ότι η Μισέλ Νάιτ είπε στην αστυνομία ότι είχε μείνει «έγκυος τουλάχιστον πέντε φορές και ότι ο Κάστρο την άφηνε νηστική για δύο εβδομάδες και μετά την γρονθοκοπούσε επανειλημμένα στο στομάχι για να αποβάλει». 

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με την 32χρονη σήμερα Μισέλ Νάιτ (που απήχθη σε ηλικία 20 ετών), απελευθερώθηκε η 23χρονη Τζίνα Ντε Χεσούς (που εξαφανιστήκε στην ηλικία των 14 ετών) και η 27χρονη Αμάντα Μπέρι. Η Μπέρι βγήκε από το σπίτι με ένα εξάχρονο κοριτσάκι, το οποίο συνέλαβε και γέννησε κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις