Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιχείρηση της Αστυνομίας το απόγευμα στην Αρόη – Οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια οι γονείς του Κ. Φράγκου- Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από δυο ώρες

Πάτρα: Επιχείρηση της Αστυνομίας το απόγ...

Κατέθεσαν στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας

23.01: Αποχώρησαν γύρω στις 9.30 το βράδυ από την Ασφάλεια οι γονείς του Κώστα Φράγκου ύστερα από καταθέσεις που έδωσαν στο πλαίσιο της έρευνας της Αστυνομίας.

21.26: Στην Ασφάλεια της Πάτρας παραμένει ο πατέρας του δολοφονηθέντος Κ. Φράγκου, ο οποίος οδηγήθηκε νωρίτερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα. Στα γραφεία της Ασφάλειας οδηγήθηκε και η μητέρα του Κ. Φράγκου, η οποία υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και οδηγήθηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρο.

Οι γονείς του θανόντος Κ. Φράγκου βρίσκονται στην Ασφάλεια για μαρτυρικές καταθέσεις.

Παράλληλα, η Αστυνομία, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, αναζητά και μια κοπέλα.Στο μεταξύ, η Αστυνομία κατά πληροφορίες του thebest.gr, έχει πλέον οριστικά ταυτοποιήσει τον έναν τουλάχιστον δράστη της χθεσινής δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα στα Ζαρουχλέικα, και σχηματίζεται δικογραφία που αναμένεται να διαβιβαστεί αύριο στον εισαγγελέα, ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

20.15: Στην Ασφάλεια της Πάτρας, βρίσκεται αύτη την ώρα ο πατέρας του δολοφονηθέντος Κώστα Φράγκου μετά την επιχείρηση που έγινε στην Αρόη. Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον αδελφό του Κ. Φράγκου, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από νυχτερινό κατάστημα στην οδό Σαχτούρη.

19.48: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αρόη, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, ο πατέρας του Κ. Φράγκου, οι οποίες όμως ακόμη δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από την αστυνομία.

Η μητέρα του υπόπτου, σύμφωνα με πληροφορίες, διακομίσθη με ασθενοφόφο στο νοσοκομείο.

19.43: Επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα σε σπίτι στην Αρόη. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα και τον τραυματισμό των άλλων δυο συνεπιβατών του.

Επί τόπου βρίσκεται αστυνομική δύναμη, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τα Ταμπάχανα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις