Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η DIVICO Security στην 6η Διεθνή Έκθεση EcoTec 2013

Η DIVICO Security στην 6η Διεθνή Έκθεση ...

Την DIVICO Security θα την βρείτε στο stand B10, Hall 3 της έκθεσης EcoTec.

Η DIVICO Security, η μεγάλη εταιρεία security η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας από το 1983 και εξειδικεύεται στις υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας φωτοβολταϊκών πάρκων, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 6η Διεθνή Έκθεση EcoTec η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-21 Απριλίου στο Metropolitan Expo.

"Πραγματικά ανυπομονούμε για την έκθεση¨ δηλώνει ο Πρόεδρος της DIVICO Security κος Δημήτρης Βυργιώτης και προσθέτει: "Η μεγαλύτερη Έκθεση για τα φωτοβολταϊκά και την πράσινη ανάπτυξη είναι ένα γεγονός από το οποίο η DIVICO Security δεν θα μπορούσε να λείπει. Έχουμε αναπτύξει τεχνολογία για την προστασία και την ασφάλεια κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου. Προβλήματα προστασίας που πολλοί αντιμετωπίζουν εξαιτίας των δυσπρόσιτων περιοχών που βρίσκονται τα περισσότερα πάρκα, αποτελούν για την DIVICO ξεπερασμένες προκλήσεις. Η δυνατότητα τηλεχειρισμού των συστημάτων ασφαλείας από απόσταση, χάρη σε ένα από τα το πιο εξελιγμένα Κέντρα Λήψης Σημάτων της νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς και η δυνατότητα σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο με τις κάμερες των πάρκων, εγγυώνται την ασφάλεια κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου".

Σημειώνεται ότι η DIVICO Security προσφέρει πανελλαδική κάλυψη, έχει πολυετή εμπειρία στην προστασία φωτοβολταϊκών πάρκων, διαθέτει ως πελάτες πολλούς από τους μεγαλύτερους παίχτες της αγοράς των φωτοβολταϊκών πάρκων και έχει συμμετάσχει και σε προηγούμενες εκθέσεις.

Το προσωπικό της DIVICO Security που θα λάβει μέρος στην έκθεση μας μεταφέρει:

"Είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την επιτυχία της συμμετοχής της DIVICO στην έκθεση αλλά κυρίως είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή θα γνωρίσουμε ανθρώπους τους οποίους θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε με άριστες υπηρεσίες ασφαλείας για τα πάρκα τους. Περιμένουμε από τους επισκέπτες της έκθεσης να μας επισκεφθούν στο stand B10 του Hall 3 και να δουν από κοντά πώς η DIVICO μπορεί να τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας".

Η DIVICO Security δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας από το 1983, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 650 τ.μ. στην Πάτρα, διατηρεί γραφεία σε Αθήνα και Κύπρο, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και προσφέρει πανελλαδική κάλυψη. Η συνεχής επιθυμία παραμονής στην κορυφή του χώρου των υπηρεσιών ασφαλείας, έχει οδηγήσει την DIVICO Security στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών και το πελατολόγιο της αποδεικνύει τη βοήθεια που έχει προσφέρει σε 10.000 οικογένειες, επιχειρήσεις και οργανισμούς. Την DIVICO Security θα την βρείτε στο stand B10, Hall 3 της έκθεσης EcoTec.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά