Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αργολίδα: Και Γερμανός στη σπείρα που είχε "ρημάξει" την Ερμιόνη

Αργολίδα: Και Γερμανός στη σπείρα που εί...

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, υστέρα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, οκτώ (8) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, σε εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (17-3-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, τρία (3) άτομα, ένας 31χρονος ημεδαπός, ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γερμανίας, καθώς και μία 46χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουκρανίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα ένας 47χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας, συνεργός τους, καθώς και ένας 42χρονος ημεδαπός, ο όποιος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, από τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, είχαν διαπράξει οκτώ (8) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής σε εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχείο, στις ευρύτερες περιοχές της Βερβερόντας, του Κρανιδίου, των Διδύμων και του Πορτοχελίου Αργολίδας, όπου συνολικά αφαίρεσαν χάλκινες σωληνώσεις και σκεύη, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, οικιακά σκεύη, εργαλεία, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη άλλων αδικημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις