Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αμβρόσιος: Τη βγαίνει από ....δεξιά - Καυστικός κατά Αρχιεπισκόπου, αριστεράς και Μητροπολιτών ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Αμβρόσιος: Τη βγαίνει από ....δεξιά - Κα...

Για το συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά"

Στη νέα του ανάρτηση ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, λέει ότι δεν ανήκει στη Χρυσή Αυγή, και ότι είναι ακομμάτιστος, ωστόσο όλο το κειμενό του στρέφεται γύρω από τους κινδύνους που ο ίδιος βλέπει ότι εκπορεύονται από την αριστερά."...ηδεξιά ιδεολογία, θεωρητικά τουλάχιστον,  σέβεται το Θεό, ενώ η αριστερή ιδεολογία εχθρεύεται το Θεό! Ο κ. Τσίπρας άλλωστε δεν το έκρυψε: Θα πάει και με το Διάβολο, μας είπε πρόσφατα!", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αφορμή για τη νέα ανάρτηση ήταν το συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά". Το κείμενο έχει ως εξής:

"ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑI ΑΡΙΣΤΕΡΑ"-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΗΜΟ"!!!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΑΓΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ!

ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΤΕ ΤΟ "ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ"!

______Με τη σημερινή μας ανάρτηση θα θέλαμε να απευθυνθούμε στους οργανωτές και τους λοιπούς παράγοντες, εκκλησιαστικούς και πανεπιστημιακούς, που είχαν την πρωτοβουλία να συγκαλέσουν τo περίφημο αυτό Συνέδριο "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", από το οποίο για την Εκκλησία μας μόνον φθορά προήλθε! 
________Δεν θα αποτολμούσαμε ποτέ αυτό το καυστικό κείμενό μας, παρά την εσωτερική αγανάκτησή μας, μόνο και μόνο για την ενότητα της Ιεραρχίας μας. Αλλά από την ώρα που ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος με δηλώσεις του προέβη σε θετική αποτίμηση του Συνεδρίου, δεν θα μπορούσαμε να αντιπαρέλθουμε την πρόκληση. Σεβαστός για την επιστημονική του κατάρτιση ο Σεβ. Μεσσηνίας, Καθηγητής άλλωστε της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, με δηλώσεις του, οι  οποίες είδαν το φως της δημοσιότητος μέσα από την Romfea.gr στις 26 Ιανουαρίου, προέβη σε θετική αποτίμηση των εργασιών του Συνεδρίου, αρχίζοντας με τον εξής τρόπο:

"Παραμερίζοντας τα όσα θετικά ή αρνητικά γράφτηκαν πριν από την έναρξη του Συνεδρίου, θα είναι περισσότερο ωφέλιμο και  χρήσιμο να σταθούμε στο χαρακτήρα και στα αποτελέσματα αυτού του Συνεδρίου, τα οποία και αποτελούν τα μόνα αντικειμενικά και αξιολογικά κριτήρια κρίσης ή κατάκρισής του".

________Τα λόγια αυτά μας εξενεύρισαν! Πως είναι δυνατόν ένα μέλος του Συνεδρίου να ομιλεί περίαντικειμενικών κριτηρίων κατά την αξιολόγηση των εργασιών του;  Αυτή λοιπόν είναι η επιστημονική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις