Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φανή Δρακοπούλου: "Ο πατέρας μου “έφυγε” στα χέρια μου"

Φανή Δρακοπούλου: "Ο πατέρας μου “έ...

Ο πατέρας της όμορφης τραγουδίστριας "έφυγε" από τη ζωή πριν μερικούς μήνες

Η Φανή Δρακόπουλου μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι που την πόνεσε πολύ. "Ξέρετε πια, πιστεύω ότι ο Θεός αποφασίζει ό,τι είναι να συμβεί στον κάθε άνθρωπο και βοηθά όσους μένουν πίσω με ένα μαγικό τρόπο να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν γίνεται τα τραύματα της απώλειας. Ο μπαμπάς μου δεν γνώριζε για ασθένειά του. Τον τελευταίο καιρό ήμουν μαζί του νυχθημερόν, είτε στο σπίτι, είτε στο νοσοκομείο.

"Έφυγε" στα χέρια μου" εξομολογήθηκε η Φανή Δρακοπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Εγώ" και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

"Έτσι κι αλλιώς, πιστεύω πώς όταν οι γονείς μας  φεύγουν μας από τη ζωή, μας βοηθούν πολύ. Έχω λάβει σημάδια από τον μπαμπά μου…" είπε η γνωστή τραγουδίστρια και συνέχισε "Έχω δει πάρα πολύ ωραία όνειρα με εκείνον. Υπήρξαν στιγμές που προσευχήθηκα βαθιά, είπα

« Δωσ' μου ένα σημάδι ότι είσαι κοντά μου, ότι με βλέπεις, με ακούς». Το ίδιο βράδυ έτυχε να τον δω στον ύπνο μου. Είχε έρθει έρθει σπίτι μου και τραγουδούσε στο σαλόνι. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Ένας άγνωστος έλεγε «Συγνώμη! Πρέπει να τον πάρουμε να φύγει».

Ξύπνησα πολύ συγκινημένη. Αισθάνθηκα ότι μου έδειξε, πώς όταν τον έχω ανάγκη, θα είναι εδώ".

Ο πατέρας της όμορφης τραγουδίστριας "έφυγε" από τη ζωή πριν μερικούς μήνες. "Τον περασμένο Απρίλιο. Τον Ιανουάριο, όταν έμαθα ότι είχε καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο, έπεσα τρομερά ψυχολογικά. Δεν μπορείς να δεχθείς ότι ένας τόσο αγαπημένος σου άνθρωπος ενδέχεται να φύγει από τη ζωή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight