Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Επέστρεψα χθες αεροπορικώς, σήμερα ήρθαν οι οικείοι μου μέσω της Πάτρας

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Επέστρεψα χθες...

Ο πρώην υπουργός διαψεύδει ότι ήρθε μέσω του λιμανιού μεταμφιεσμένος

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου το όνομα του οποίου βρίσκεται στο επίκεντρο του σάλου που έχει ξεσπάσει με την επίμαχη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα επιστρέφοντας από ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές στην Ολλανδία, χώρα καταγωγής της συζύγου του.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε αποκλειστική του επικοινωνία με το iefimerida.gr δήλωσε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα από χθες το βράδυ αεροπορικώς μέσω Μιλάνου με πτήση της Aegean, ενώ σήμερα επέστρεψαν οδικώς μέσω Ανκόνας και ακτοπλοϊκώς στην Πάτρα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατηγορείται από το σύνολο των κομμάτων της Βουλής για αλλοίωση της λίστας και αφαίρεση τριών αρχείων που αφορούσαν σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της εξαδέλφης του Ελένης Παπακωνσταντίνου και του συζύγου της άλλης του εξαδέλφης Μαρίνας, Ανδρέα Ρωσσώνη έχει ήδη αρνηθεί κάθε εμπλοκή του στην... λαθροχειρία.

Στο iefimerida.gr δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί εφ' όλης της ύλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής όταν αυτή θα συζητήσει τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής και στη συνέχεια θα καταθέσει, όταν κληθεί από την ίδια την Επιτροπή.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις