Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο 20χρονος Νικόλας κρεμάστηκε στην ταράτσα του σπιτιού του - Ο τραγικός πατέρας μιλάει στο thebest.gr - Η μαρτυρία της γυναίκας που τον είδε - BINTEO

Πάτρα: Ο 20χρονος Νικόλας κρεμάστηκε στη...

"Ήρθε σπίτι για να σκοτωθεί" - Αντιμετώπιζε οικονομικά οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα

14:31 Η γυναίκα που είδε πρώτη το νεαρό Νικόλα κρεμασμένο στην ταράτσα του σπιτιού του και ειδοποίησε την Αστυνομία αφηγείται, εμφανώς συγκινημένη, στο thebest.gr τα περιστατικά.

Όταν αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα δεν πίστευε στα μάτια της. Χτύπησε την πόρτα για να ενημερώσει την οικογένειά του όμως δεν έλαβε καμία απάντηση κι έτσι πήρε αμέσως τηλέφωνο την Αστυνομία:

«Πήγαινα στη λαϊκή σήμερα το πρωί. Σήκωσα το κεφάλι μου και τον είδα κρεμασμένο. Φαινόταν το πρόσωπό του… κατάμαυρο το πρόσωπό του. Χτύπησα στον πατέρα του. Δεν άκουσε. Ειδοποίησα το 100. Ήρθε η Αστυνομία η οποία κι ενημέρωσε τον πατέρα του. Τότε ανέβηκε επάνω, αλλά το παιδί το πρωτοείδα εγώ κρεμασμένο… Όπως μου είπαν πρέπει να κρεμάστηκε μεταξύ 5:00 και 6:00 το πρωί», εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ 2).

13:29 Μιλώντας στο thebest ο πατέρας του 20χρονου Νικόλα, που έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα στην ταράτσα του σπιτιού της οικογένειας, λυγίζει περιγράφοντας τον τρόπο που πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν. Τα οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε επηρέασαν τον ψυχισμό του νεαρού ο οποίος δεν άντεξε και κρεμάστηκε με ένα καλώδιο τηλεόρασης.

Ο 20χρονος δεν ζούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του στην Αρόη. Σήμερα τα ξημερώματα, χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί, ανέβηκε στην ταράτσα κι προχώρησε στην τραγική του πράξη. Ο πατέρας του ενημερώθηκε για το συμβάν από την Αστυνομία και όταν αντίκρισε το άψυχο σώμα του γιού του σοκαρίστηκε.

«Κοιμόμουν δεν κατάλαβα τίποτα. Οι γείτονες τον είδαν κρεμασμένο. Μας φώναξε η Αστυνομία και τον βρήκαμε. Δεν έμενε εδώ. Μακάρι να ερχόταν να κοιμηθεί εδώ. Ήρθε για να σκοτωθεί», εξιστορεί ο άτυχος πατέρας (ΒΙΝΤΕΟ 1).

12:59 Επί περίπου 4-5 ώρες φαίνεται πως ήταν κρεμασμένος στην ταράτσα του σπιτιού του στην Αρόη μέχρι να τον εντοπίσουν, ο 20χρονος Νικόλας που έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα στην Πάτρα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις συγγενών του στο thebest, ο νεαρός θα πρέπει να προέβη στο απονενοημένο διάβημα τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 5 με 6 το πρωί.

Ο νεαρός Ρομά αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον είχαν επηρεάσει έντονα, προκαλώντας του ψυχολογικές μεταπτώσεις.

12:45 Νεώτερες πληροφορίες του thebest αναφέρουν ότι ο νεαρός Ρομά που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί στην Αρόη αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι του και έμενε με έναν θείο του στα Ζαρουχλέικα.

Σήμερα βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειάς του στη συμβολή των οδών Αρόης και Παυλοπούλου, ανέβηκε στην ταράτσα και κρεμάστηκε. Περίοικοι τον εντόπισαν περίπου στις 10:15 και ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία η οποία από την πρώτη έρευνα απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

12.21: Ο 20χρονος έμενε σε μονοκατοικία στην αρχή της οδού Παυλοπούλου, μεταξύ Αρόης και πλατείας Ταμπαχάνων (Εβραιομνήματα). Το άψυχο κορμί του εντόπισαν γείτονες γύρω στις 11 το πρωί και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

12.03: Σοκαρισμένη είναι η συνοικία της Αρόης στην Πάτρα από την είδηση του απαγχονισμού 20χρονου σήμερα το πρωί στην οδό Παυλοπούλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr ο νεαρός κρεμάστηκε με καλώδιο κεραίας τηλεόρασης απο κληματαριά στην ταράτσα του σπιτιού του, έχοντας δέσει τα μάτια του. Ο 20χρονος Νίκος ήταν γνωστός στην περιοχή και με ένα ιδιαίτερο παρατσούκλι.

Εκεί τον εντόπισαν έντρομοι γείτονές του. Στο σπίτι του νεαρού έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί και ιατροδικαστής.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις