Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο ΣΟΚ στην Πάτρα: Γιος γνωστής οικογενείας βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Ρίο- Δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε μια εβδομάδα!

Νέο ΣΟΚ στην Πάτρα: Γιος γνωστής οικογεν...

Τον βρήκαν στο υπόγειο του σπιτιού

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22.05 Νέο μεγάλο  σοκ στην Πάτρα που θρηνεί για το χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου που έθεσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο.  Μετά την αυτοκτονία της 15χρονης στην περιοχή της Αγυιάς, μια νέα τραγική αυτοκτονία γιου γνωστής οικογενείας της Πάτρας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με νεώτερες πληροροφορίες του thebest.gr ο γιος γνωστού πολιτικού μηχανικού που εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, είναι 31 ετών και έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. Βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του απο τους γονείς του οι οποιοι βγήκαν έξω για μια περίπου ώρα και όταν επέστρεψαν αντίκρυσαν το τραγικό θέαμα του απαγχονισμένου γιου τους, στο υπόγειο του σπιτιού τους.

Ο 31 χρονος έχει δύο αδέλφια που βρίσκονται στο εξωτερικό. "Τίποτε δεν προμήνυε το κακό τέλος" λένε άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20. 55 Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο 27χρονος, ο οποίος σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στην Πάτρα και φέρεται να είναι γιος μηχανικού που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της περιοχής βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Ρίου.

Στο σημείο αυτή την ώρα έχουν σπεύσει δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός ο οποίος μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο έδωσε μάχη  στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις