Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΑΤΡΑ - Αντίποινα φοβάται η Αστυνομία μετά τη νύχτα τρόμου στα Ψηλαλώνια - Οι... ενισχυμένες βιτρίνες και το μένος- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΠΑΤΡΑ - Αντίποινα φοβάται η Αστυνομία με...

Πανελλήνιο θέμα η σύρραξη στην πλατεία

15.01: "Είχαν μένος. Οι βιτρίνες, μετά το πρώτο περιστατικό, ήσαν ενισχυμένες. Δεν έσπαγαν με... τίποτα. Κι όμως τις κατέβασαν", έλεγε το πρωί σε φίλους του περίοικους ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στα Ψηλαλώνια. Στην περιοχή, πάντως, συζητούν για την στάση της Αστυνομίας που προτίμησε να μην επέμβει όταν τα επεισόδια ήσαν σε εξέλιξη.

12.58: Ανεξουσιαστές και Χρυσή Αυγή συμφωνούν σε κάτι! Τα βάζουν, και οι δυο πλευρές, με τους δημοσιογράφους! Κωμωδία... Δείτε τις αναρτήσεις παραπλεύρως.

11.51: Αντεξουσιαστές, περίπου 50 άτομα, έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στην πλατεία έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας. Φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και των δημοσιογράφων.

11.31: Το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποιας μορφής συνέχεια στις συμπλοκές, εν είδει αντιποίνων, ακόμα και σήμερα, φοβάται η Αστυνομία και προχωρά στη λήψη μέτρων.

11.13: Νεότερες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι πριν την "επέλαση" των 100 αντεξουσιαστών στο σημείο βρίσκονταν περίπου 10 άτομα τα οποία... επόπτευαν τον χώρο. Λίγο μετά δόθηκε σήμα για την "έφοδο". Όλοι φορούσαν κουκούλες ή κράνη και στα χέρια κρατούσαν ρόπαλα, πέτρες και τούβλα. Η μεγάλη μάζα κατέβηκε στην πλατεία από την οδό Καρατζά.

08.56 Το επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Ψηλά Αλώνια εξετάζει η Ασφάλεια Πατρών. Μάλιστα έχουν γίνει και προσαγωγές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πλησιάζουν τις δέκα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος των ζημιων ανέρχεται στις 15 με 20.000 ευρώ,

04.21: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ομάδα αντεξουσιαστών προχθές προκάλεσε ανάλογες ζημιές και σε κατάστημα της πλατείας Όλγας, όχι όμως στην σημερινή έκταση.

04.16: "Ήταν τρομακτική η εικόνα. Φοβόμασταν να βγούμε ακόμα και στα μπαλκόνια μας. Από παντού ακούγονταν τζάμια και μπουκάλια που σπάνε, πέτρες που εκτοξεύονται και κραυγές", λέει στο thebest.gr αυτόπτης μαρτυρας.

04.10: Ζημιές, περιορισμένης έκτασης, έχουν προκληθεί και σε αυτοκίνητα που ήσαν σταθμευμένα στο σημείο της σύρραξης. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δυο περιπολικά που έφτασαν στο σημείο την ώρα του επεισοδίου κινήθηκαν ανάποδα στον δρόμο στο πάνω μέρος της πλατείας και δεν επενέβησαν! Η στάση της Αστυνομίας προκάλεσε πάντως απορίες στους περιοίκους.

04.08: Μέλη αντεξουσιαστικών ομάδων βρίσκονται αυτή την ώρα στην οδό Γούναρη, στο υπό κατάληψη Μαραγκοπούλειο,όπως αναφέρουν αναγνώστες του thebest.gr. Επικρατεί ηρεμία.

04.02: Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στα Ψηλαλώνια μετά τα επεισόδια που προηγήθηκαν. Η ψησταριά στη διασταύρωση με την Καρατζά έχει υποστεί ζημιές στις τζαμαρίες της ενώ, ευτυχώς, ως τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Αστυνομία στο σημείο δεν υπάρχει.

02.55: Απίστευτης έντασης επεισόδιο τα ξημερώματα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ομάδα ατόμων του αντεξουσιαστικού χώρου, με ρόπαλα, κράνη και κουκούλες - οι πληροφορίες μιλούν για 80 με 100 άτομα- επιτέθηκαν σε ψησταριά που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατείας, στην οδό Καρατζά, και κυριολεκτικώς την... ισοπέδωσαν.

Η επίθεση, απ' την οποία προκλήθηκαν ανυπολόγιστες ζημιές στο κατάστημα, συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντεξουσιαστές και μέλη της "Χρυσής Αυγής".

Στο ίδιο μαγαζί είχε σημειωθεί αντίστοιχη επίθεση την νύχτα των εκλογών του Μαϊου.

Στο σημείο αυτή την ώρα έχουν σπεύσει δυο περιπολικά της Αστυνομίας με περιορισμένη δυνατότητα να ελεγξουν την κατάσταση. Κάτοικοι της πλατείας είπαν στο thebest.gr ότι "δεν έχουν ξαναδεί ανάλογης έκτασης επεισόδια στην περιοχή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις