Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καταλαμβάνουν το Δημαρχείο αύριο το πρωί οι εργαζόμενοι

Πάτρα: Καταλαμβάνουν το Δημαρχείο αύριο ...

Από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι

Σε συμβολική κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας θα προχωρήσουν, αύριο Τετάρτη, από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων.

Κατά τη διάρκεια της κατάληψης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους σε γενικές συνελεύσεις, προκειμένου να ενημερωθούν για τα «νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικας και να προετοιμασθεί η συμμετοχή στις επερχόμενες κινητοποιήσεις».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ενημέρωση για τα νέα μέτρα αφορά όχι μόνο τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και άνεργους, συνταξιούχους, νέους, μικροεπαγγελματίες και κάθε κοινωνική ομάδα «που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων», προκειμένου να δημιουργηθούν «κοινωνικά μέτωπα σε τοπικό επίπεδο».

«Ο αγώνας για να μην περάσουν τα νέα, βάρβαρα μέτρα που μας οδηγούν πλέον όλους στην κοινωνική καταστροφή και για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά των μνημονίων είναι καθημερινός, επίμονος και χρειάζεται τη συμμετοχή όλων. Γι αυτό η επιτυχία των παρεμβάσεών μας είναι πλέον υπόθεση όλων μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις