Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αφιέρωμα στις γεύσεις της Αιγιάλειας από το περιοδικό Real Taste

Αφιέρωμα στις γεύσεις της Αιγιάλειας από...

"Αιγιάλεια: Ο Κήπος της Εδέμ"

Πολυσέλιδο αφιέρωμα σε συνταγές και γεύσεις από την Αιγιάλεια, φιλοξενεί σήμερα το δημοφιλές περιοδικό Real Taste & Style της εφημερίδας Real News. Το κείμενο έχει τον τίτλο "Αιγιάλεια: Ο κήπος της Εδέμ" και φέρει την υπογραφή της Μένης Μιχαήλ, με φωτογραφίες της Σίσσυς Νίκα.

Οι συνεργάτιδες του περιοδικού βρέθηκαν πρόσφατα στην Αιγιάλεια προσκεκλημένες από τον διευθυντή της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών κ. Μίλτο Σταυρόπουλο και μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν τον πλάτανο του Παυσανία, τις παλιές σταφιδαποθήκες αλλά και το μοναστήρι των Ταξιαρχών, έχοντας ως ξεναγό την αντιδήμαρχο Αιγιαλείας κ. Βάσω Ψυχράμη.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ παρουσιάζει λαχταριστές ντόπιες συνταγές βασισμένες σε κατ'εξοχήν αιγιώτικα προϊόντα, όπως η σταφίδα, το λάδι και τα εσπεριδοειδή. Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του παραδοσιακού ξενώνα "Το αρχοντικό του Γερο-Φώτη" στη Λάκκα κα Βασιλική Λαμπροπούλου, μαγείρεψε και παρουσίασε συνταγές όπως μαρμελάδα πορτοκάλι-μανταρίνι, σπιτική λεμονάδα, τσουρεκάκια με σταφίδα, κόκορα κρασάτο, γεμιστά με ρύζι και σταφίδα, μανταρίνι γλυκό του κουταλιού, πορτοκαλόπιτα και κέικ με λάδι και σταφίδες.

Σημειωτέον πως η εφημερίδα έχει γίνει ανάρπαστη και πολλά περίπτερα και κέντρα τύπου έχουν δεχτεί παραγγελίες εδώ και μέρες για να σιγουρευτούν οι αναγνώστες πως θα αποκτήσουν το περιοδικό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις