Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επαναλειτουργεί ο ΣΟΨΥ μετά τη συνάντηση με Δημαρά- Η δήλωση της Αγγέλας Τριανταφύλλου

Επαναλειτουργεί ο ΣΟΨΥ μετά τη συνάντηση...

"Παραμένω στην διακριτική ευχέρεια-διάθεση του Συλλόγου, επωμιζόμενη το όποιο προσωπικό κόστος"

Αλλαγή πλεύσης απο το Δ.Σ. του ΣΟΨΥ Πάτρας μετά τη συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με τον Δήμαρχο της Πάτρας Γιάννη Δημαρά αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν απο την απόφαση αναστολής της λειτουργίας του.

Η Πρόεδρος του ΣΟΨΥ Αγγέλα Τριανταφύλλου δηλώνει ότι "παραμένει στην διακριτική ευχέρεια-διάθεση του Συλλόγου, επωμιζόμενη το όποιο προσωπικό κόστος" και κατά συνέπεια ο Σύλλογος επαναλειτουργεί από σήμερα το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΟΨΥ είχε αναστείλει τη λειτουργία του για λόγους που είχαν να κάνουν με την εργασιακή σχέση της κ. Τριανταφύλλου στον Δήμο Πατρέων.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΟΨΥ αναφέρει:

"Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας της 7/9/2012 και ώρα 17:00μ.μ και κατόπιν της άκαρπης συνάντησης με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Δημαρά και τον νέο διαχειριστή του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Μακρή, η Πρόεδρος Τριανταφύλλου Αγγέλα τοποθετήθηκε στο Δ.Σ ως εξής:

«Η ανικανότητα, η υποκρισία, η μετριότητα και η απάθεια από ολίγιστους, δεν με αγγίζουν και παραμένω στην διακριτική ευχέρεια-διάθεση του Συλλόγου, επωμιζόμενη το όποιο προσωπικό κόστος. Οι υπηρεσίες που ο  Σύλλογος παρέχει στην κοινωνία της Πάτρας είναι πολύ πιο σημαντικές από υπηρεσιακά και γραφειοκρατικά αδιέξοδα. Όσοι πίστεψαν και εργάστηκαν με σχέδια και στρατηγικές για να διαλύσουν το Σ.Ο.Ψ.Υ παραμένουν στη σκιά και την αφάνεια και οι όποιες προσπάθειες να με στιγματίσουν πέφτουν στο κενό! »

Κατόπιν τούτου όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ του Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας, αποδέχεται την τοποθέτηση της προέδρου και χαιρετίζει την απόφασή της. Ανακοινώνει δε, την επαναλειτουργία του Συλλόγου από σήμερα Παρασκευή 7/9/2012 και ώρα 18:00μ.μ.. Η απάντηση σε όσους επιθυμούν να βλάψουν το Σύλλογο υποσχόμαστε να δίνεται καθημερινά μέσα από το έργο μας, καθώς οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση μαζί τους είναι επί ματαίω.

Τέλος ο Σύλλογος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας ότι μπορούν να προσέρχονται για την υπογραφή συμβάσεων από Δευτέρα 10/9/2012 και ώρα 15:00μ.μ με 21:00μ.μ μέχρι και την Τετάρτη 12/9/2012 και ώρα 15:00μ.μ με 21:00μ.μ."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις