Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: "Μπούκαραν" στα γραφεία της Κοινοπραξίας των πλοίων και μιας ναυτιλιακής εταιρείας στο ίδιο κτίριο

Ζάκυνθος: "Μπούκαραν" στα γραφ...

Οι δράστες έσπασαν με λοστό τα κάγκελα από ένα μικρό παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο

Πίστευαν ότι θα έπιαναν την  «καλή» οι άγνωστοι διαρρήκτες  που χτύπησαν τα γραφεία της Κοινοπραξίας των πλοίων και μιας ναυτιλιακής εταιρείας στο ίδιο κτίριο, στην παραλιακή λεωφόρο της Ζακύνθου. Ατύχησαν, όμως, γιατί ούτε στο ένα ούτε στο άλλο κατάφεραν να πάρουν αυτά που ήθελαν!

Οι δράστες έσπασαν με λοστό τα κάγκελα από ένα μικρό παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο στο πίσω μέρος του κτιρίου και μπήκαν από αυτό στα γραφεία της Κοινοπραξίας, όπου βρίσκεται το εκδοτήριο εισιτηρίων. Όμως, οι υπεύθυνοι είχαν μεταφέρει σε τράπεζα τις εισπράξεις και οι εισβολείς δεν βρήκαν παρά μερικά… κέρματα που βρήκαν στο ταμεία, τα οποία πάντως πήραν!  

Αμέσως  μετά, παραβίασαν τα γραφεία μιας ναυτιλιακής εταιρείας που βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου και επιχείρησαν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο. Όμως, το μεταλλικό κουτί αποδείχθηκε… ανθεκτικό κι έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και έφυγαν με άδεια χέρια! Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.
Στη Λάρισα, άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα της μονοκατοικίας ενός 59χρονου την ώρα που απουσίαζε. Οι δράστες ερεύνησαν το εσωτερικό του σπιτιού και ανακάλυψαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Στην επαρχία Φαρσάλων, άλλοι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι ενός 64χρονου και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 120 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις