Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tρία ανήλικα αδέλφια είχαν "ρημάξει" τη Λευκάδα- Aνήλικοι δράστες και σε Σάμο και Δράμα

Tρία ανήλικα αδέλφια είχαν "ρημάξει...

Μαζί τους συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα τους

Τουλάχιστον δυο κλοπές σε ένα σπίτι και ένα κατάστημα της Λευκάδας είχαν κάνει μέσα σε ένα  24ωρο τρία ανήλικα αδέλφια από τη Ρουμανία που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας. Μαζί τους συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα τους που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι τρεις «άγουροι» δράστες ηλικίας 12, 14 και 16 χρόνων συνελήφθησαν όπως αναφέρει το protothema,  λίγη ώρα αφ’ ότου τρύπωσαν στο κατάστημα μιας 23χρονης και άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν πάνω τους.

Μαζί είχαν και άλλα έγγραφα, τα οποία ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα μαζί με 150 ευρώ από το σπίτι μιας 77χρονης. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στις νόμιμες κατόχους τους και τα τρία αδέλφια μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με τη μητέρα τους, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Άλλοι τρεις πιτσιρικάδες, δυο από τους οποίους ανήλικοι, συνελήφθησαν τη στιγμή που «έγδυναν» το ακινητοποιημένο λόγω βλάβης αυτοκίνητο ενός 25χρονου σε δημοτικό παρκινγκ στο Πυθαγόρειο της Σάμου για να χρησιμοποιήσου τα εξαρτήματά του ως ανταλλακτικά! Οι τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 16, 17 και 18 χρόνων κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Ένα ανήλικο αγόρι μόλις 14 χρόνων συνελήφθη σε χωριό της Δράμας, όταν άρπαξε το τσαντάκι της ιδιοκτήτριας ενός καταστήματος με 300 ευρώ όσο οι συνεργοί του ηλικίας 21 και 19 χρόνων κρατούσαν απασχολημένη τη γυναίκα! Και οι τρεις θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις