Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Τίτλοι τέλους για τον έντυπο "Φιλόδημο" μετά απο 14 χρόνια

Αιγιάλεια: Τίτλοι τέλους για τον έντυπο ...

Το μήνυμα της εκδρότριας για την απόφασή της να αναστείλει την έκδοση της εφημερίδας

Αναστέλλεται η κυκλοφορία της εφημερίδας Φιλόδημος αφού όπως γνωστοποιήθηεκ από την εκδότρια Πέπη Σπηλιωτοπούλου για οικονομικούς λόγους αύριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:  «Φίλες και φίλοι αναγνώστες,

Σας αποκαλούμε φίλους γιατί σας θεωρούμε τέτοιους. Περάσαμε πολλά μαζί στα 14 χρόνια που η εφημερίδα μας “Φιλόδημος” κυκλοφορούσε κάθε εβδομάδα και έφτανε στο σπίτι σας, στο γραφείο σας, στο καφενείο. Είστε, κατά κάποιον τρόπο, δικοί μας άνθρωποι.

Παλέψαμε πολύ να κρατήσουμε την εφημερίδα όρθια, εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και τεράστιας πίεσης, μετά και τον νόμο-ταφόπλακα του “συναδέλφου” Θοδωρή Ρουσόπουλου του 2007. Είχαμε πολλές πρωτιές στο 14χρονο αυτό ταξίδι και μία εξ αυτών ήταν και η δημιουργία ιστοσελίδας, μόλις το 2001, όταν αρκετές επιχειρήσεις δεν είχαν καν δημιουργήσει e-mail και το διαδίκτυο ήταν μια πολύ ασαφής έννοια. Σήμερα όμως, το www.filodimos.gr σημειώνει τεράστια επιτυχία μέσω διαδικτύου. Ξεπερνάμε καθημερινά τους 2.000 επισκέπτες. Χρέος μας είναι, αφού οι εποχές αλλάζουν, να μην τις αφήσουμε να μας προσπεράσουν.

Η “χάρτινη” εποχή βαδίζει, δυστυχώς, προς το τέλος της. Η ηλεκτρονική βρίσκεται πια στο τσεπάκι μας, αφού με ένα απλό smart phone, οποιοσδήποτε μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να μας διαβάσει, να μάθει σε χρόνο μηδέν ό,τι συμβαίνει στο Αίγιο και την Αιγιάλεια. Εκεί λοιπόν συνεχίζουμε την όμορφη πορεία μας, με τον γνωστό κόμπο στο λαιμό από τη συγκίνηση που κάτι τελειώνει, για να δώσει τη σειρά του όμως σε κάτι νέο, φρέσκο και με μεγαλύτερες προοπτικές.

Προχωράμε με λαχτάρα και πάθος στη νέα εποχή της δημοσιογραφίας, στη διαδικτυακή, με το γνωστό μας ήθος και κύρος. Θα συναντηθούμε εκεί. Θα συναντιόμαστε καθημερινά, όλη μέρα. Μας ξέρετε. Δεν φεύγουμε. Απλώς αλλάζουμε ρότα.

Χίλια ευχαριστώ είναι λίγα για όλους σας, γιατί αγκαλιάσατε μια προσπάθεια που δεν έχασε ποτέ τη φρεσκάδα της και που δεν υπέκυψε ποτέ και σε κανένα ύποπτο “κέλευσμα”, παρά μόνο στην ανάγκη των Αιγιαλέων να ενημερώνονται και κυρίως, να μαθαίνουν την καθαρή αλήθεια. Τίποτα δεν χάθηκε, λοιπόν. Και κυρίως, δεν χάθηκαν οι ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά. Σε αυτόν τον κόσμο, λοιπόν, έχουμε ακόμα θέση. Και θα την κρατήσουμε, μαζί σας.

Καλή αντάμωση, φίλες και φίλοι!

Με πολλή αγάπη

Η εκδότρια Πέπη Σπηλιωτοπούλου

και όλοι οι συνεργάτες του “Φιλόδημου”».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις