Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι νιόπαντροι Αναδιώτης-Σταματοπούλου απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη

Οι νιόπαντροι Αναδιώτης-Σταματοπούλου απ...

Χάρηκαν τις βουτιές του στην θάλασσα και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και χαλαροί

Οι νιόπαντροι και πολύ ευτυχισμένοι Νίκος Αναδιώτης και Βασιλική Σταματοπούλου λίγα 24ωρα μετά το γάμο τους στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι στην Αθήνα, αναχώρησαν αεροπορικώς με προορισμό την Κρήτη για το μήνα του μέλιτος.

Το αγαπημένο ζευγάρι από την Αχαία (ως γνωστό ο ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης είναι από το Αίγιο και η Βασιλική Σταματοπούλου από την Πάτρα όπου και εργάζεται ως κομμώτρια-στυλίστρια) επέλεξε την όμορφη Κρήτη για να περάσει τον μήνα του μέλιτος καθώς είναι ένα μέρος που και οι δυο λατρεύουν και έχουν επισκεφτεί ξανά κατά το παρελθόν.

Αυτή τη φορά όπως σημειώνει το gossip.tv, προτίμησαν τον γραφικό Άγιο Νικόλαο όπου και διέμειναν για 4 μέρες, ενώ στη συνέχεια πήγαν ως την πιο κοσμοπολίτικη Ελούντα. Το γοητευτικό ζευγάρι διέμεινε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της περιοχής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες καθώς περνούσαν πολύ όμορφα και ξεκούραστα, τελικά αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους και να μείνουν στην Κρήτη κάποιες μέρες παραπάνω.

Η φωτογραφία είναι από το περιοδικό ΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight