Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο "αντάρτικο" και ο Θανάσης Νταβλούρος για το ειδικό μισθολόγιο των αστυνομικών;

Στο "αντάρτικο" και ο Θανάσης ...

Μαζί με δυο άλλους βουλευτές

Στο "αντάρτικο" βγάζει το real.gr τον βουλευτή Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νταβλούρο. Όπως αναφέρει ήδη υπάρχουν βουλευτές των κυβερνητικών κομμάτων που αρνούνται να ψηφίσουν την ένταξη των ένστολων σε ειδικό μισθολόγιο.

"Πρόκειται για πρώην συνδικαλιστές στα σώματα ασφαλείας που αρνούνται να ψηφίσουν τα μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια. Πρώτος είναι ο Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής Δράμας και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η υιοθέτηση από πλευράς μου τέτοιων άδικων πολιτικών περικοπών στους ενστόλους κατά την παράλογη απαίτηση της «τρόικας» και παρά την εύρεση ισοδυνάμων μέτρων, θέτει για εμένα ζητήματα ηθικής τάξεως, αξιοπιστίας και προβληματισμό σε ό,τι αφορά τη στήριξή τους", λέει το real.gr.

Και προσθέτει: Δεύτερος ο Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτής Τρικάλων, μέχρι πρόσφατα εκπρόσωπος των Αξιωματικών Αστυνομίας, ενώ τρίτος είναι ο Θανάσης Νταλβούρος βουλευτής Αχαΐας ο οποίος ήταν ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις