Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακός ο Παναγιώτης Πετράκης με το μαγιό του-Δείτε τη σχετική φωτό

Εντυπωσιακός ο Παναγιώτης Πετράκης με το...

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής συνδύασε το φετινό καλοκαίρι παραστάσεις και βουτιές στη θάλασσα

Ο γοητευτικός ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης το φετινό καλοκαίρι φρόντισε να συνδυάσει τη δουλειά με τις διακοπές και τα μπάνια του στη θάλασσα. Εκτός από την καλοκαιρινή μουσική παράσταση «7 τραγούδια θα σου πω» όπου συνεργάζεται με τον Μάκη Δελαπόρτα και τις Ζέτα Δούκα και Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Παναγιώτης Πετράκης κατάφερε να κάνει και τις δροσερές βουτιές του στη θάλασσα και όσοι τον είδαν από κοντά είχαν να πουν τα καλύτερα για το καλογυμνασμένο σώμα του και τους καλογραμμωμένους κοιλιακούς του.

Οι γυναίκες ειδικά στις παραλίες όπου εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Πετράκης έμειναν άφωνες και εντυπωσιασμένες με το «γυμνό» παρουσιαστικό του ηθοποιού. Ο ίδιος, όπως σημειώνει το σάιτ newspiper, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του, φροντίζει να γυμνάζεται συχνά και να προσέχει το σώμα του ενώ υποστήριξε πως δεν θα έπαιρνε κιλά για τις ανάγκες ενός ρόλου, καθώς του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του όμορφο, σε φόρμα και ελκυστικό!

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Πετράκης το φετινό καλοκαίρι έκανε και μία μουσική εμφάνιση στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας (στις 8 Ιουλίου 2012) μαζί με την Πατραική Μαντολινάτα σε ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του Νέου Κύματος και ενθουσίασε τόσο με τη φωνή του και την θεατρική, εκφραστική ερμηνεία του όσο και με την απλότητα του.

Στη φωτό από το newspiper, ο Παναγιώτης Πετράκης εικονίζεται στην παραλία παρέα με τον συνάδελφο του, ηθοποιό Μάκη Δελαπόρτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight