Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταλαιπωρία για τους Πατρινούς συναλλασσόμενους σήμερα λόγω νέας απεργίας στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ταλαιπωρία για τους Πατρινούς συναλλασσό...

Κλειστά σήμερα είναι όλα τα καταστήματα του Τ. Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελλάδα λόγω καινούριας 24ωρης κινητοποίησης των εργαζομένων

Ταλαιπωρία περίμενε σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου τους συναλλασσόμενους με τα υποκαταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελλάδα καθώς οι εργαζόμενοι στην ιστορική αυτή τράπεζα με τα 110 και πλέον χρόνια διαδρομής προχώρησαν εκτάκτως σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Πολλοί Πατρινοί δεν γνώριζαν σχετικά με τη νέα απεργιακή κινητοποίηση παρά το γεγονός ότι από χθες το απόγευμα είχε τοποθετηθεί η σχετική ένδειξη για την απεργία στο τζάμι εισόδου τόσο του κεντρικού καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Κανακάρη και Αγίου Νικολάου όσο και στα άλλα δύο καταστήματα της Δημητρίου Γούναρη και της Έλληνος Στρατιώτου, με αποτέλασμα να σπεύδουν για δουλειές τους στο Ταμιευτήριο και μετά να φεύγουν άπραγοι.

Να θυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ξεκινήσει αλλεπάλληλες απεργιακές κινητοποιήσεις το τελευταίο διάστημα αντιδρώντας στο ενδεχόμενο ξεπούλημα της τράπεζας. Η νέα κινητοποίηση αποφασίστηκε μετά τη γνωστοποίηση ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν έδωσε παράταση δημοσίευσης αποτελεσμάτων (ισολογισμών) του 2011, στην προθεσμία που λήγει στις 31/8/2012.

«Το γεγονός αυτό, δηλαδή η δημοσίευση των αποτελεσμάτων, με τις ζημιές από το κούρεμα των ομολόγων, δημιουργεί τεράστιους κινδύνους και ραγδαίες εξελίξεις για την πορεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των εργαζομένων του. Αντιδράσαμε άμεσα και με αντιπροσωπεία της ΟΤΟΕ ζητήσαμε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος δεν μας δέχτηκε. Ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, για να μας διευκρινίσει τις προθέσεις της κυβέρνησης για το μέλλον του ΤΤ και των εργαζομένων του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του, ο σύλλογος εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις