Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δασαρχείο Πατρών:Η κλήση σας ...προωθείται! - Πολλά τα παράπονα για τη συντήρηση των αντιπυρικών ζωνών στα περιαστικά δάση

Δασαρχείο Πατρών:Η κλήση σας ...προωθείτ...

Παράπονα για συντήρηση - Αναμένουμε απάντηση απο το δασαρχείο αφού οι κλήσεις μένουν αναπάντητες

Τελευταία έχουν φτάσει στο thebest.gr πολλά παράπονα για την συντήρηση δασικών δρόμων, αντιπυρικών ζωνών στα περιαστικά δάση της Πάτρας.

Σήμερα 27/06/2012 και περί ώραν 12.55 προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το δασαρχείο Πατρών, αλλά σπάσαμε τα μούτρα μας διότι, ναι,  μας δούλευε το αυτόματο τηλέφωνο που μας έλεγε πατήστε 1 για το τάδε, 2 για το άλλο, 5 για δασικά έργα, 6 για τον κύριο δασάρχη κλπ.

Πατάμε λοιπόν 6, αλλά ουδείς απαντά. Επιμένουμε επί 5 λεπτά, αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Εντάξει, μπορεί ο κύριος δασάρχης να απουσιάζει σε δουλειά. Επιμένουμε και πατάμε στον απρόσωπο αυτόματο τηλέφωνο τον αριθμό 5 για δασικά έργα, το τηλέφωνο καλεί και μετά από αναμονή κάποιος το σηκώνει  αλλά το κλείνει αμέσως. Επιμένουμε για δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά κανένα αποτέλεσμα.

Όλα αυτά σε απάντηση των παραπόνων. Εμείς όμως θα επιμένουμε μέχρι να καταφέρουμε να έχουμε μια απάντηση ουσίας από τη δημόσια υπηρεσία του δασαρχείου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις