Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέο single των Stavento feat. Ήβη Αδάμου

Νέο single των Stavento feat. Ήβη Αδάμου

Αποκλειστικά από το Μad tv

Αύριο Τρίτη 13 Απριλίου στις 18:00 το νέο τραγούδι των Stavento έρχεται αποκλειστικά στο Mad TV, το Μad Radio 106,2 και το www.mad.tv σε πρώτη ταυτόχρονη μετάδοση!
Πρόκειται για την συνεργασία του γκρουπ με την Hβη Αδάμου (X -Factor) με τίτλο «Σαν έρθει η μέρα», σε μουσική και στίχους του ΜΕΘ και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, που θα αποτελεί το πρώτο single μέσα από το ολοκαίνουργιο album των Stavento «Μια φορά κι έναν καιρό» που θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music στις 26 Απριλίου.
Οι fans του Mad ΤV θα μπορούν να απολαύσουν το video clip των Stavento «Σαν έρθει η μέρα» από την εκπομπή ΟΚ με τον Θέμη Γεωργαντά ενώ ταυτόχρονα το νέο single θα μεταδίδεται από το Mad Radio 106,2 και την εκπομπή «Της Ώρας» με τους Μαίρη Συνατσάκη, Νίκη Ζαχαροπούλου και Αλέξανδρο Πρωτοπαπά και για τους φανατικούς της τεχνολογίας μέσα από το www.mad.tv .
H επίσημη παρουσίαση του album των Stavento θα γίνει την Παρασκευή 30 Απριλίου στο Metropolis στα πλαίσια της Eβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2010.
Stavento feat. Ήβη Αδάμου – Σαν έρθει η μέρα ...Τρίτη και 13 αποκλειστικά στο MAD!
Συντονιστείτε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight