Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Μια "διαφορετική" προεκλογική επίσκεψη των Οικολόγων Πρασίνων

Αχαΐα: Μια "διαφορετική" προεκ...

Κλιμάκιο του κόμματος βρέθηκε σε Πλατανόβρυση, Χαλανδρίτσα και Καλάβρυτα

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιάννης Παρασκευόπουλος, οι υποψήφιοι Νίκος Τζένος και Θηρεσία Πολίτου και ο υπεύθυνος του Γραφείου Πάτρας Γιώργος Κανέλλης συναντήθηκαν σε χαλαρό κλίμα με εκπροσώπους φορέων και πολίτες των Καλαβρύτων στον όμορφο πεζόδρομο της πόλης, μπροστά από το ιστορικό Δημοτικό Σχολείο. Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαγκαφάς, ο πρόεδρος των επαγγελματιών ταξί της περιοχής κ. Θ. Σκέντζος, ο Ευθ. Βαζαίος διευθυντής του Χιονοδρομικού, δεκάδες πολίτες των Καλαβρύτων, ενώ την παρέα τίμησε για λίγο και ο πρώην δήμαρχος Καλαβρύτων και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαδόπουλος.

Χαλαρό μεν το κλίμα αλλά δημιουργική η συζήτηση που διάρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα και περιστράφηκε τόσο στις πολιτικές προοπτικές της χώρας μετά τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου όσο και σε τοπικά θέματα όπως οι δυνατότητες εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος των Καλαβρύτων και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η ανάδειξη των άριστης ποιότητας κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής αλλά και οι δυσκολίες από την υποχώρηση του εσωτερικού τουρισμού.

Το κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων άκουσε με προσοχή απόψεις κατοίκων για το θέμα της επικαιροποίησης των ορίων της περιοχής Νατούρα του Χελμού Βουραϊκού σε σχέση με περιοχές με υπάρχουσα δόμηση που έχουν περιληφθεί αλλά και ελατοδάσος που δεν έχει.

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος μίλησε ιδιαίτερα για την ανάγκη οι πολιτικές δυνάμεις να παίξουν με καθαρά χαρτιά σ΄ ότι αφορά το καίριο ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών, μη αφήνοντας να αιωρείται το ενδεχόμενο  για ένα νέο αδιέξοδο. Οι Οικολόγοι Πράσινοι, σημείωσε, χωρίς να είναι εύκολοι συνομιλητές, ιδίως σε ότι αφορά επενδυτικές επιλογές που πλήττουν το φυσικό μας περιβάλλον και τα συλλογικά αγαθά, εκφράζουμε χωρίς περιστροφές την βούλησή μας για προγραμματικές μετεκλογικές συνεργασίες, σε εναλλακτική κατεύθυνση σε σχέση με τις παθογένειες του παρελθόντος.

Είναι σημείωσε ένας πολύ σοβαρός λόγος οι συμπολίτες μας να σταθμίσουν σοβαρά την ευελιξία, μετριοπάθεια και ασφαλή ευρωπαϊκό προσανατολισμό που θα συνεισφέρει μια οικολογική κοινοβουλευτική ομάδα στο μετεκλογικό τοπίο.

Προσθέτουμε ότι της επίσκεψης στα Καλάβρυτα είχε προηγηθεί επίσκεψη στην Πλατανόβρυση και την Χαλανδρίτσα όπου το κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων μοίρασε εκλογικό υλικό και συνομίλησε με κατοίκους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις