Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων

Πάτρα:Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικ...

Στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν οι «Πολίτες του @ύριο»

Με σύνθημα  «Οργανώνουμε το παρόν, διεκδικούμε το μέλλον»  θα πραγματοποιήσουν τη τελική τους Συνεδρίαση οι Πολίτες του @ύριο, ολοκληρώνοντας έτσι  τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλιου Παίδων Δήμου Πατρέων για τη σχολική χρονιά 2011-2012.

Η Τελική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Δήμου Πατρέων, έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στις 7μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων  (αίθουσα Λαδόπουλου).

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης οι μαθητές - Δημοτικοί Σύμβουλοι -εκλεγμένοι εκπρόσωποι των μαθητών- θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους από το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου όπως λειτούργησε τη φετινή χρονιά, τα θέματα που τους απασχόλησαν, τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν, τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους καθώς και τις προτάσεις τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και αξιοποίηση του θεσμού.

Ο συγκεκριμένος θεσμός είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πάτρας και υλοποιείται με την Επιστημονική Ευθύνη του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας και  τη συμμετοχή 13 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πατρέων: 1ο Δημ. Σχ. Πατρών,  12ο Δημ. Σχ. Πατρών, 13ο Δημ. Σχ. Πατρών, 15ο Δημ. Σχ. Πατρών, 25ο Δημ. Σχ. Πατρών, 34ο Δημ. Σχ. Πατρών, 45ο Δημ. Σχ. Πατρών, 49ο Δημ. Σχ. Πατρών, 50ο Δημ. Σχ. Πατρών, 65ο Δημ. Σχ. Πατρών, 1ο Δημ. Σχ. Οβρυάς, Αρσάκειο Δημ. Σχ. Πατρών και Πειραματικό Δημ. Σχ. Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις