Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Απεγκλωβίστηκαν οι δύο γυναίκες - Εκτροπή αυτοκινήτου στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Τροχαίο στο κέντρο της πόλης

Πάτρα:Απεγκλωβίστηκαν οι δύο γυναίκες  -...

Οι αναβάτες της μηχανής κατέληξαν στο οδόστρωμα

20.15 Απεγκλωβίστηκαν οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο Nissan που εξετράπη της πορεία του στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου μεταξύ Δρεπάνου και Παναγοπούλας. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, ωστόσο οι γυναίκες είχαν ήδη απεγκλωβιστεί.

Επίσης δύο ήταν οι αναβάτες στη μηχανή που συγκρούστηκε νψρίτερα στο κέντρο της Πάτρας στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Γούναρη. Στοσημείο βρέθηκε ασθενοφόρο για να τους παραλάβει. Και οι δύο βρέθηκαν στο οδόστρωμα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν τραυματιστεί ελαφρά

 

 

Τροχαίο στο κέντρο της πόλης σημειώθηκε πριν λίο στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κανακάρη.

Επίσης τροχαίο έχει σημειωθεί και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Παναγοπούλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε εκτροπή αυτοκινήτου και υπάρχει εγκλωβισμός. Στο σημείο και η Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις