Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι τραγικοί γονείς του Πάνου Τζαβάρα αναζητούν μάρτυρες για να μάθουν πως «έφυγε» ο γιος τους

Πάτρα: Οι τραγικοί γονείς του Πάνου Τζαβ...

Ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός

Δημόσια έκκληση για την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου του 14χρονου ποδηλάτη Πάνου Τζαβάρα, στην περιοχή του Ρίου, απευθύνουν οι τραγικοί γονείς Κώστας Τζαβάρας και Φαίδρα Δούρου. Οι γονείς με ανακοίνωσή τους στις εφημερίδες της Πάτρας καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για το δυστύχημα να καταθέσει.

Όπως λένε: «Παρακαλούμε πολύ όποιον είδε και γνωρίζει κάτι ουσιαστικό που θα βοηθήσει στην εξακρίβωση των συνθηκών του τραγικού τροχαίου ατυχήματος που έγινε στις 2/5/2012 το μεσημέρι, κοντά στη Γέφυρα που βρίσκεται στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου Ρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 14χρονος γιος μας Πάνος Τζαβάρας, να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6944770200. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Η οικογένεια του 14χρονου δείχνει να εκτιμά ότι υπάρχουν ευθύνες προς αναζήτηση και καθώς η δικογραφία ακόμη παραμένει ανοικτή και οποιοδήποτε επιπρόσθετο στοιχείο ίσως ρίξει φως στις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει η συμπληρωματική κατάθεση των μελών της οικογένειας του θανόντος, όπως επίσης και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου ο φάκελος της δικογραφίας να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει κατάθεση τόσο η οδηγός που είχε άμεση εμπλοκή με το θανατηφόρο τροχαίο όσο και οι άλλες δύο οδηγοί. Ο άτυχος Πάνος Τζαβάρας,  εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου, επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδερφό του όταν όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Συνολικά τρία οχήματα χτύπησαν τον 14χρονο Πάνο, ο οποίος παρέμεινε νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις