Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πόνος για τον χαμό του Θανάση και οργή για το μεταναστευτικό - Τι λέει κοντινό του πρόσωπο για το τραγικό περιστατικό - Εικόνες από την κινητοποίηση κατοίκων - Βίντεο

Πάτρα: Πόνος για τον χαμό του Θανάση και...

Νέα συγκέντρωση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης

Ο πόνος για τον χαμό του 30χρονου Θανάση Λαζανά εξακολουθεί να υφίσταται και να είναι εμφανής όχι μόνο για στην οικογένειά του αλλά και σε κοντινά του πρόσωπα. Ο επί χρόνια γείτονας της οικογένειας Γιάννης Καραβανίδης μιλά στην κάμερα του thebest.gr για το σοκ που έχει υποστεί, ενώ περιγράφει πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Ο κ. Καραβανίδης είναι ένας από τους εκατοντάδες κατοίκους που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στη νέα κινητοποίηση και τον αποκλεισμό της Ακτής Δυμαίων στο ύψος των εγκαταστάσεων της Πειραϊκής - Πατραϊκής.

Η συγκέντρωση ήταν ήρεμη μέχρι τις 9.30, οπότε και προκλήθηκαν επεισόδια.

Χθες μάλιστα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο με το μεταναστευτικό να τίθεται προ ημερησίας διάταξης. Φιάσκο χαρακτήρισε τη συζήτηση ο πρώην Δήμαρχος παραλίας και νυν δημοτικός σύμβουλος Φώτης Δημακόπουλος, που παραβρέθηκε στη συνέχεια στη συγκέντρωση των κατοίκων.

Οι θανάσιμες μαχαιριές που δέχθηκε ο 30χρονος από τρεις Αφγανούς σύμφωνα με την αστυνομία, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ως προς το μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη. 'Ενα πρόβλημα που μεταναστεύει από τη βόρεια στη νότια πλευρά με τους κατοίκους να βρίσκονται επί ποδός και να ζητούν προστασία και λύσεις, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν θέλουν κάποιοι να πάιξουν το δικό τους παιχνίδι στην μνήμη του νεαρού και στον δικό τους αγώνα με στόχο την απομάκρυνση των μεταναστών από την πόλη.

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Νέα επεισόδια στην Πειραϊκή- Κρανιοφόροι αγνώστου ταυτότητας εναντίον ΜΑΤ- Έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές σε κάδους- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις