Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιτιές - Επόμενη μέρα: «Άλλοι θα πάρουν τα όπλα και άλλοι θα κλειστούν στα σπίτια τους»

Ιτιές - Επόμενη μέρα: «Άλλοι θα πάρουν τ...

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει, δηλώνει στο thebest.gr o πρόεδρος του συλλόγου Κρύας Ιτεών

Η τοπική κοινωνία δεν λειτουργεί πλέον με τη λογική, πολύ φοβάμαι πως εδώ που έχουμε φτάσει οι κάτοικοι θα κλειστούν στα σπίτια τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα πάρουν τα όπλα. Με τον τρόπο αυτό σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή πέριξ των εγκαταστάσεων της Π-Π, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρύας Ιτεών Γιάννη Τίτος.

Όπως εξηγεί, μιλώντας στο thebest.gr, στους κατοίκους επικρατεί φόβος και οργή μετά τη δολοφονία του συντοπίτη τους, 30χρονου Αθ. Λαζανά και όλη η τοπική κοινωνία απαιτεί την άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την περιοχή.

Μάλιστα, όπως σημειώνει οι λαθρομετανάστες που διαβιούν στην περιοχή δεν είναι κάποιοι ρακένδυτοι που αναζητούν τροφή. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι οι τρεις φονιάδες του Λαζανά, κυκλοφορούσαν στην περιοχή με έναν καφέ στο χέρι και με το μαχαίρι στο άλλο!

Ο κ. Τίτος, που συμμετείχε στη χθεσινή κινητοποίηση των κατοίκων έξω από την Πειραϊκή – Πατραϊκή, λέει πως από ένα σημείο και μετά, ανέλαβαν δράση ακραία στοιχεία και από τις δυο πλευρές και έτσι η κατάσταση έγινε εκτός ελέγχου.

«Να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν είχαμε άλλα θύματα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις