Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μπέσσυ Αργυράκη «ζήλεψε» τις…Ρωσίδες γιαγιάδες της Γιουροβίζιον - Βίντεο

Η Μπέσσυ Αργυράκη «ζήλεψε» τις…Ρωσίδες γ...
Μαρτάτος Tάκης

Πρόθυμη να ξανασυμμετάσχει στη Γιουροβίζιον δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Πάτρας η δημοφιλής τραγουδίστρια

Πρόθυμη να ξαναπάει στη Γιουροβίζιον δηλώνει η δημοφιλής τραγουδίστρια των δεκαετιών ’70 και ’80 Μπέσσυ Αργυράκη. Μάλιστα όπως δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή του Παναγιώτη Ρηγόπουλου στον Ωμέγα Fm, «φέτος βλέποντας τις γιαγιάδες με τις παραδοσιακές στολές και τα τσεμπέρια που εκπροσωπούν τη Ρωσία, πήρα θάρρος και είπα γιατί να μην ξαναπροσπαθήσω να πάω κι εγώ στο μέλλον».

Στο φετινό 57ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον που φιλοξενείται στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν, υπάρχουν κι άλλοι βετεράνοι της μουσικής όπως ο 76χρονος «Έλβις» της Αγγλίας, ο Engelbert Humperdinck που εκπροσωπεί τη χώρα του με την μπαλάντα αξιώσεων με τον τίτλο «Love will set you free». Η Ρωσία συμμετέχει στον αυριανό α’ ημιτελικό της Γιουροβίζιον (στον οποίο θα εμφανιστεί στην 3η θέση και η Ελλάδα με το «Aphrodisiac» και την Ελευθερία Ελευθερίου) με 6 γιαγιάδες-Μπάμπουσκες, ηλικίας άνω των 70 ετών οι οποίες ονομάζονται «Buranovskiye Babushki» και ερμηνεύουν με χάρη και τσαχπινιά ένα κομμάτι όχι παραδοσιακό αλλά χορευτικό με έξυπνο ρεφραίν και τίτλο «Party for all».

Μάλιστα λέγεται ότι στον εθνικό τελικό της χώρας τους απέκλεισαν και τον Ντίμα Μπιλάν, νικητή της Γιουροβίζιον το 2008 και 2ο στην Γιουροβίζιον της Αθήνας το 2006 με το «never let you go».

Η Μπέσσυ Αργυράκη που έχει πολύ χιούμορ, σίγουρα θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει με επιτυχία και εξάλλου δεν είναι δα και τόσο μεγάλη στην ηλικία όσο οι γιαγιάδες της Γιουροβίζιον. Επίσης η Μπέσσυ Αργυράκη θεωρείται από τις πιο φεστιβαλικές τραγουδίστριες με βραβεία σε αναρίθμητα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι τη Λιθουανία όπου το 1992 με το «Δεν ξανάγινε» του Ανδρέα Μπονάτσου πήρε το 1ο βραβείο. Εκτός από το «Μάθημα Σολφέζ» του Γιώργου Χατζηνάσιου που είχε ερμηνεύσει το 1977 στη Γιουροβίζιον μαζί με τους Πασχάλη, Μαριάννα Τόλη και Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Μπέσσυ Αργυράκη είχε ξαναπροσπαθήσει να μας εκπροσωπήσει κι άλλες φορές χωρίς να τα καταφέρει όπως με το κομμάτι «Αθήνα μάνα μου».

Αυτό το διάστημα η  τραγουδίστρια πραγματοποιεί σειρά εμφανίσεων μαζί με την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα, τραγουδίστρια και ηθοποιό και τον πιανίστα συνθέτη, μαέστρο και ενορχηστρωτή Νίκο Ιγνατιάδη ο οποίος της έχει γράψει θρυλικές επιτυχίες όπως το «Μία θάλασσα γαλάζια». Το προχθεσινό Σάββατο εμφανίστηκαν στη Βούλα στο Art Gallery Café ενώ στις 9 Ιουνίου θα δώσουν συναυλία στη Γλυφάδα. Μάλιστα όπως δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο, επίκειται μάλλον και νέα δισκογραφική της συνεργασία με το Νίκο Ιγνατιάδη, γεγονός που σίγουρα θα χαροποιήσει τους θαυμαστές της.

Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου η κυρία Αργυράκη της ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα καταφέρει να πλασαριστεί στα 7 πρώτα της τελικής κατάταξης.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight