Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευχές του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαίας στους υποψηφίους των πανελλαδικών

Ευχές του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαίας στου...

Δήλωση του Γ. Δρακούλη

Με αφορμή την έναρξη των γραπτών Πανελλαδικών εξετάσεων ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γ. Δρακούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  καλή επιτυχία, υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσουν στον βέλτιστο βαθμό τον επιθυμητό στόχο τους. Μετά από ένα αδιάκοπο αγώνα προσπάθειας όλα τα παιδιά είναι αξιέπαινα που βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία και στην οποία πρέπει με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σταθερότητα να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επίτευξη των προσδοκιών τους και τελικά την δικαίωση, την ανταμοιβή και την επιβράβευση των μαθητικών κόπων τους. Βέβαια, οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη ευκαιρία που δίνεται στους μαθητές, είναι όμως μια όμορφη πρόκληση που ανοίγει νέους δρόμους στην γνώση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων κάθε μαθητή και παράλληλα τον προετοιμάζει για τις πολλές και σημαντικές προκλήσεις που ακολουθούν και καλείται να τις αντιμετωπίσει στην μετέπειτα ζωή του.

Η νέα γένια με «συμμάχους» της την γνώση, την μόρφωση, τα όνειρα και τις ελπίδες είναι αυτή που θα φέρει την αλλαγή και θα διεκδικήσει ένα νέο και καλύτερο αύριο στην Ελλάδα.

Καλή επιτυχία σε όλους!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις