Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: «Ναζί τα φάγανε...»

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: «Ναζί τα φάγανε...»

Ο Επίσκοπος Αιγιαλείας και Καλαβρύτων σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος παρενέβη και πάλι στην πολιτική επικαιρότητα. Με ανάρτηση στο blog ασκεί έντονη κριτική στους πολιτικούς που έφεραν την Τρόικα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το άρθρο του κ. Δημήτρη Παπαθανασίου στην εφημερίδα «ΕΛ. ΤΥΠΟΣ» της 10ης Μαΐου με τον τίτλο: «Ναζί τα φάγανε...»

Με εύστοχες επισημάνσεις σε διάφορες πτυχές του περίφημου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, με το οποίο, δια του οποίου και από του οποίου ο ανεκδιήγητος τέως Υπουργός των Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου έδεσε χειροπόδαρα τους Έλληνες, έθεσε τη Χώρα μας υπό μόνιμη κατοχή και έφερε μια απαραμύθητη δυστυχία στο μέσο Έλληνα, ο κος Παπαθανασίου τονίζει ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μπαρόζο, αντί να ζητήσει συγνώμην για τα μέτρα της περίφημης Τρόικας, εξακολουθεί να απειλεί, «συνεχίζει να κουνάει το δάκτυλο»: Όπως επί λέξει γράφει «ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ο κ. Μπαρόζο και τα εδώ φερέφωνά του, όπως ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Χρυσοχοΐδης και ο Λοβέρδος, να αφήσουν τους αφορισμούς και να εγκύψουν με τη δέουσα σοβαρότητα σε ένα ζήτημα που μόνο ανατριχίλα προκαλεί στην ελληνική κοινωνία. Κι αν δεν μπορούν, καλύτερα να σωπάσουν...» και καταλήγει : Ναι, ναζί τα φάγανε...».

Με αφορμή αυτόν τον τίτλο θυμηθήκαμε το περίφημο εκείνο του «φτωχού» πολιτικού κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος, αν και έχει υπέρογκα ετήσια έσοδα, δεν είχε ένα ποσό των 15.000€ περίπου, άν ενθυμούμεθα καλά, για να πληρώσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Οδηγώντας τη σκέψη μας παρά πέρα από την κατάπτυστη αυτή έκφραση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου "μαζί τά φάγαμε", και αξιοποιώντας την πρόταση του δημοσιογράφου κ. Παπαθανασίου, "Ναι, οι Ναζί τα φάγανε", θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω, ότι οι Γερμανοί κατά την περίοδο της Κατοχής ήσαν και ... κλεφτοκοτάδες! Δηλαδή έκλεβαν τα πάντα, ακόμη και τις κότες του φτωχού αγρότη της Ελλάδας, λεηλατούσαν πόλεις και χωριά!

Τόσο κακοί ήσαν τότε, αυτοί που σήμερα εμφανίζονατι ως «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι, δηλ οι Γερμανοί! Οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα κουνάνε το δάκτυλο και ευτελίζουν την Ελλάδα!

Να λοιπόν η απόδειξις. Μας την προσέφερε η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» της 5ης Μαΐου 2012. Απολαύστε το.

Κακόμοιρε Έλληνα!

Που σε οδήγησαν οι εντός της Ευρώπης εχθροί του Ελληνισμού και η εντός της Ελλάδος πουλημένη Πολιτική Ηγεσία!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις