Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Σύλλ. Καταστημάτων Εστίασης ζητά κοινούς ελέγχους με το Δήμο για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα

Πάτρα: Ο Σύλλ. Καταστημάτων Εστίασης ζητ...

Παράλληλα ζητά επιείκεια στην αυριανή σύσκεψη της επιτροπής ποιότητας ζωής

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, μετά από τη σημερινή του συνεδρίαση, σε ανακοίνωση που εξέδωσε απευθυνόμενος προς τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, αναφέρει τα εξής: "Ο σύλλογος των καταστημάτων μετά από σύσκεψη του προεδρείου σήμερα 7 Μαΐου 2012 και μετά από την ξεκάθαρη παραβατικότητα που έχουν συνάδελφοι στους κοινόχρηστους χώρους, σας ενημερώνει ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση υπέρμαχος αυτής της παραβατικότητας.

Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 του καταστατικού μας και επειδή η παράνομη κατάληψη έχει και το στοιχείο του αθέμιτου ανταγωνισμού, δηλώνει ότι θέλει και δεσμεύεται να συμμετέχει σε κοινό έλεγχο με την Δημοτική αρχή και θα απαιτήσει την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Επιπροσθέτως, σας ζητά την επιείκεια σας για την αυριανή σύσκεψη της ποιότητας ζωής για τα 11 καταστήματα που έχετε εισήγηση αφαίρεση αδείας, λαμβάνοντας υπόψη την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και το γεγονός ότι οι περισσότεροι εξ αυτών τελικά συμμορφώθηκαν προς τις υποδείξεις του Δήμου.

Σας δίνουμε την ρητή και ειλικρινή υπόσχεση ότι, μετά την λήξη της συνεδρίασης της αυριανής Επιτροπής Ποιότητας ζωής και αφού χορηγηθούν οι σχετικές άδειες από το Δήμο Πατρέων, συνοδεύοντας το μικτό κλιμάκιο του Δήμου θα ξεκινήσουμε από κοινού ελέγχους νομιμότητας και τελικώς, θα εισηγηθούμε και θα συμφωνήσουμε και εμείς στην αφαίρεση της άδειας σε όσους καταστηματάρχες βρεθούν να παρανομούν."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις