Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βγήκαν μαχαίρια στη Ν.Δ.- Δριμεία απάντηση του Σωτήρη Καρβέλη για τα επεισόδια στην ΝΟΔΕ

Βγήκαν μαχαίρια στη Ν.Δ.- Δριμεία απάντη...

"Εκεί που κρέμαγαν οι άρχοντες τα άρματα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια"

Απο το συτέλεχος της Ν.Δ.  Σωτήρη Καρβέλη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με όσα έλαβαν χώρα στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας στις 24/4/12 και σε ό,τι τον  αφορά:

Τις προβοκατόρικες πρακτικές και συμπεριφορές σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά από στελέχη και ψευτοστελέχη της ΝΟΔΕ Αχαΐας και οι οποίοι όχι μόνο δηλώνουν πολιτικοί φίλοι αλλά αυτοχρίζονται συγγενείς του θα τις ζήλευε και αυτή η Ντόρα Μπακογιάννη.

Το να αποκλείεις τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ από την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, μάλιστα Πέντε ημέρες πριν την κεντρική εκδήλωση της Ν.Δ. στην Αχαΐα, την στιγμή που σε όλες τις συγκεντρώσεις του Σαμαρά το νεολαιίστικο κυριαρχεί σε αντίθεση των συγκεντρώσεων του Βενιζέλου που απουσιάζει ντελώς.

Το να σαμποτάρεις όταν οι απώλειες προέρχονται από τα δεξιά, τότε είσαι ή Προβοκάτορας ή Βλάξ. Σε ότι έχει να κάνει με τις αντικομματικές και αντιθεσμικές, συμπεριφορές και πρακτικές εις βάρος μου από καιροσκόπους εισβολείς, στην εδώ και 35 χρόνια πολιτική μου κατοικία ( βλέπε γραφεία Νέας Δημοκρατίας). έχω να τους πω τούτο << Εκεί που κρέμαγαν οι άρχοντες τα άρματα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια>>.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις