Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Άρχισε η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δυτική Ελλάδα: Άρχισε η προετοιμασία για...

Συνάντηση με τους προέδρους των βαθμολογικών κέντρων είχε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Συνάντηση προετοιμασίας και ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί στις 25/4/2012 και ώρα 10:30 π.μ. στο Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. με θέμα την προετοιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων. Στην εν λόγω συνάντηση θα συμμετέχει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Γ. Παναγιωτόπουλος και οι τρεις πρόεδροι των βαθμολογικών κέντρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο κ. Γ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε σχετικά με τη συνάντηση:

«Είναι γνωστό ότι το εκπαιδευτικό σύστημα εδώ και αρκετό καιρό διανύει τη φάση της προετοιμασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων-κορυφαία περίοδος για τους μαθητές της Γ΄τάξης του λυκείου, αλλά και τις οικογένειές τους.

Επιπρόσθετα είναι γνωστή η εμπειρία που έχει συσσωρευτεί στις υπηρεσίες της εκπαίδευσης, στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε, απρόσκοπτα και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα προβλημάτων, να ολοκληρωθεί η δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, η οποία αποτελεί πρόκληση για όλους όσους υπηρετούν την εκπαίδευση και εμπλέκονται με αυτές.

Στα πλαίσια των παραπάνω συγκαλείται συνάντηση ενημέρωσης και προετοιμασίας με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης και των προέδρων των βαθμολογικών κέντρων της χώρας. Αυτή η συνάντηση είναι ενταγμένη σε ένα χρονοπρογραμματισμό του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ., έτσι ώστε να συμβάλει στην αρτιότητα της προετοιμασίας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις