Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι αστυνομικοί στο Δημαρχείο

Πάτρα: Οι αστυνομικοί στο Δημαρχείο

Εκπρόσωποί τους συναντήθηκαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υπό τον Πρόεδρό της κ. Γιάννη Καραπατάκη και τον αντιπρόεδρό της κ. Νικόλαο Μαρούντα, αλλά και εκπροσώπους του τοπικού παραρτήματος της Αχαΐας επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο της Πάτρας.

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον αναπληρωτή Δημάρχου κ. Γιώργο Σιγαλό με τον οποίο συζήτησαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη δραστηριότητα της Ένωσης στην χώρα μας αλλά και τα περιθώρια συνεργασίας με τον Δήμο για την προώθηση της κοινωνικής δράσης του ελληνικού τμήματος που συνίσταται σε ενημερωτικές εκδηλώσεις και άλλες πρωτοβουλίες  για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τροχαίων, των ναρκωτικών, του trafficking, της εγκληματικότητας κ.α.

Ο κ. Σιγαλός εξέφρασε την ικανοποίησή του από την συνεργασία που υπάρχει σε επίπεδο Αχαΐας μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας και τόνισε ότι οι δραστηριότητες της Ένωσης Αστυνομικών είναι πολύ ενδιαφέρουσες καθώς συνεισφέρουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση  του κοινωνικού συνόλου, και πρέπει να επεκταθούν  και στην περιοχή μας προς όφελος των δημοτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις