Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Γιορτάζει» και…έρχεται στην Πάτρα

«Γιορτάζει» και…έρχεται στην Πάτρα
Μαρτάτος Tάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανιστεί στο κλαμπ Fabric το διήμερο 27 και 28 Απριλίου

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, ολοκλήρωσε το Σάββατο του Λαζάρου 7 Απριλίου τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Νάιτ» στην Αθήνα όπου τραγουδούσε μαζί με την Τάμτα και ξεκίνησε την club tour 2012 όπως την ονομάζει. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της τουρνέ ο ιδιαίτερος λαικός ερμηνευτής με το μοντέρνο στυλ και την χαρακτηριστική φωνή έρχεται στην Πάτρα για ένα διήμερο εμφανίσεων στο κλαμπ Fabric στην Ηρώων Πολυτεχνείου την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο 27 και 28 Απριλίου.

Ο αγαπητός στη νεολαία Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς τόσο με τις παλαιότερες επιτυχίες του όπως το «Ανήκω σε μένα» αλλά και με τα κομμάτια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τα ίσια ανάποδα» όπως το «Η καρδιά μου» και «Εξάρτηση, εξάντληση».

Οι σχετικές αφίσες που αναγγέλουν τον ερχομό του ήδη έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σταντ της Πάτρας. Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες μέρες των εμφανίσεων του στο «Νάιτ» στην Αθήνα ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε υποδεχθεί ως γκεστ στη σκηνή το Νίκο Βέρτη αλλά και τους Πάνο Μουζουράκη και Μαρία Σολωμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight