Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εντυπωσιακή νέα σύντροφος του Αλέξη Κούγια εξομολογείται…

Η εντυπωσιακή νέα σύντροφος του Αλέξη Κο...

«Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ καλά και τυχερή που είμαι δίπλα του...», δηλώνει η Νέλλη Μαυρίδου

Η εντυπωσιακή 28χρονη αρχιτέκτονας - μηχανικός Νέλλη Μαυρίδου που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του Αλέξη Κούγια μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση τους. Παράλληλα ξεδιπλώνει τα πολιτικά της σχέδια για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, καθώς θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Β΄Αθηνών.

Μιλώντας στο "Ciao" η Νέλλη Μαυρίδου αναφέρει:

«Ο Αλέξης με συμβουλεύει, αν και δεν είμαι άνθρωπος που ζητάει συμβουλές. Με στηρίζει στα προβλήματα που έχω, αλλά πάντα μου αφήνει τον τελευταίο λόγο και μου λέει ό,τι θέλω να το αποφασίζω μόνη μου.

Πάντα όμως θα πει με ευγένεια και διακριτικότητα τη συμβουλή του. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έχει διαμορφώσει μερίδα του κόσμου ή με την εντύπωση που είχα και εγώ πριν τον γνωρίσω.

Έχουν ακουστεί πολύ κακά λόγια εις βάρος του κατά καιρούς, Αντιθέτως, είναι πολύ ήρεμος και πολύ ηθικό στοιχείο. Έχει πολύ ηθικές απόψεις».

Η νέα σύντροφος του Αλέξη Κούγια δεν διστάζει να μιλήσει για το πώς καταρρίφθηκε αμέσως στο μυαλό της ο μύθος του "κακού" που καλλιεργούν κλαποιοι ορκισμένοι εχθροί του καταξιωμένου δικηγόρου.

- Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η εικόνα του βίαιου και σκληρού που κάποιοι του έχουν προσάψει;

«Καμία σχέση. Την εικόνα του κακού και του επικίνδυνου παρουσιάζουν μάλιστα πολλοί, τον φοβούνται κιόλας. Δεν έχει καμία σχέση, είναι τόσο ήρεμος όσο ένα παιδί δέκα χρονών. Ναι, πάντα στη ζωή μπορεί κάποιος να θέλει να αλλοιώσει την εικόνα σου. Ειδικά αν είσαι πολύ καλός στον τομέα σου, έχεις εχθρούς και γι'αυτό μπορεί να σε χαρακτηρίσουν αρνητικά. Σίγουρα, μπορεί κάποια στιγμή μέσα στα νεύρα του να αντιδράσει δυναμικά. Λογικό είναι».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight