Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύλλογος Εστίασης: «Το κλείσιμο των καταστημάτων δεν είναι λύση»

Σύλλογος Εστίασης: «Το κλείσιμο των κατα...

Οι ιδιοκτήτες ζητούν παράταση στη διορία που τους έχει δώσει ο Δήμος για τα τραπεζοκαθίσματα

Παράταση της διορίας που έχει δοθεί από το Δήμο της Πάτρας, ώστε να διορθωθεί η κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους χώρου της πόλης, ζητά ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής. Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική Αρχή έχει στείλει τελεσίγραφο προς τους ιδιοκτήτες πως εάν δεν συμμορφωθούν, τότε θα προχωρά σε κλείσιμο των καταστημάτων.

Μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Γιάννης Σταυρόπουλος, τόνισε πως: «Το κλείσιμο των καταστημάτων, σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, δεν είναι λύση», προσθέτοντας πως: «Τα καταστήματα κλείνουν από μόνα τους γιατί δεν έχουν δουλειά».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος ζητά από τη Δημοτική Αρχή να μην είναι απόλυτη με τους χρόνους που έχει δώσει προς τους ιδιοκτήτες, ώστε όπως υπογραμμίζει ο κ. Σταυρόπουλος «να βρεθεί η χρυσή τομή και από τις δυο πλευρές, ώστε και οι καταστηματάρχες να μπορούν να έχουν τραπεζοκαθίσματα, αλλά και οι πολίτες να μπορούν να διασχίζουν τα πεζοδρόμια με άνεση».

Μάλιστα, ο κ. Σταυρόπουλος αναγνωρίζει πως ορισμένοι συνάδελφοί του «έχουν ξεπεράσει τα όρια» και ότι θα πρέπει να συμμορφωθούν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις