Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διάλογος του Θανάση Νταβλούρου με τους πολίτες

Διάλογος του Θανάση Νταβλούρου με τους πολίτες

Σε ομιλίες του, ο κ. Νταβλούρος αναλύει τους λόγους που επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική

Καθημερινές επαφές και συναντήσεις με πολίτες της Αχαϊας, έχει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος. Σε ομιλίες του, ο κ. Νταβλούρος αναλύει τους λόγους που επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική, υπογραμμίζοντας:

“Ουδέποτε έως τώρα είχα πολιτικές φιλοδοξίες. Είμαι 54 χρονών και έως τώρα ήμουν αποκλειστικά αφιερωμένος στην οικογένειά μου και στην επαγγελματική μου καριέρα, μέχρι την αποστρατεία μου, με το βαθμό ανώτατου αξιωματικού από την Ελληνική Αστυνομία.

Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να προσφέρω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, ότι μπορώ περισσότερο στις πιο δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα.

Θα αγωνιστώ για την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για πολύ συγκεκριμένους λόγους”.

Παράλληλα ,ο κ. Νταβλούρος αναπτύσσει διάλογο με τους συνομιλητές του και απαντώντας σε ερωτήσεις για το “αύριο” της χώρας, σημειώνει:

“Ολοι γνωρίζουμε τις δύσκολες που περνάει ο τόπος. Καθένας ξεχωριστά ξέρει καλύτερα από μένα τι νιώθει και πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή του από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Δεν αρκεί να διαμαρτυρόμαστε. Δεν αρκεί να απογοητευόμαστε. Η ηττοπάθεια δεν μας αξίζει.. Η έλλειψη πίστης δεν οδηγεί πουθενά. Είναι εύκολο να κυριαρχεί ο θυμός κι η ανασφάλεια όταν η επιβίωση γίνεται καθημερινός αγώνας.

Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Έχουμε όλοι ανάγκη αυτή τη χώρα. Γι' αυτό και αποδέχτηκα την εξαιρετικά τιμητική πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος με τη Ν. Δ. στην Αχαϊα, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που έχει τη γνώση και την ικανότητα να δώσει άμεσες, ρεαλιστικές και υπεύθυνες λύσεις”.

Ο κ. Νταβλούρος, ζητώντας την στήριξη και την ψήφο των συμπολιτών, τονίζει ότι “πρέπει να υπάρχουν στην επόμενη Βουλή ικανοί άνθρωποι που θα έχουν την δυνατότητα να καταλαβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν, θα ξέρουν να διαπραγματευτούν και θα γνωρίζουν τις ανάγκες της πραγματικής ζωής. Της ζωής του καθημερινού μόχθου και της δημιουργίας”.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις