Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απορροφήθηκε η 12η αίτηση αποφυλάκισης του Charles Manson

Απορροφήθηκε η 12η αίτηση αποφυλάκισης τ...

Εκτίει ισόβια ποινή για την δολοφονία 4 ατόμων

Απορροφήθηκε η 12η αίτηση αποφυλάκισης του Charles Manson κατηγορούμενος για την δολοφονία 4 ατόμων. Ο Charles εκτίει ισόβια ποινή στις φυλακές Corcoran στην Κεντρική Καλιφόρνια.

Η ιστορία πίσω από το όνομα Charles Manson

Γεννημένος το 1934 στο Οχάιο, αγνώστου πατρός, με την μάνα του να τον πουλάει σε μιά άτεκνη γκαρσόνα για λίγη μπύρα και τον θείο του να τον πέρνει πίσω λίγες μέρες αργότερα, ο Charles Manson βρίσκεται απο το 1969 στην φυλακή για την εκτέλεση απο 4 άτομα, κατόπιν διαταγών του, της Sharon Tate, του αγέννητου μωρού της και τεσσάρων φίλων της, ενώ την επόμενη μέρα εκτέλεσαν το ζεύγος LaBianca. Ο Manson μεγάλωσε μπαινοβγαίνοντας στη φυλακή για μικροεγκλήματα ωσπου, έχοντας μια παράξενη θεωρία σχετικά με εναν “φυλετικό πόλεμο” τον οποίο επικεφαλιδικά ονόμαζε Helter Skelter, δημιούργησε μια κοινοβιακή ομάδα 30-40 ατόμων, κυρίως κοριτσιών, την οποία ονόμασε Family.

Αν και το όνομά του μετά απο αυτά τα φριχτά εγκλήματα συνδιάστηκε με χαρακτηρισμούς όπως “Αντίχριστος” κλπ κλπ ο ίδιος έχει κυκλοφορήσει τουλάχιστον 2 μεγάλους δίσκους μέσα απο την φυλακή, με τραγούδια του και διασκευές τραγουδιών των Beatles, ενω το όνομά του συνεχίζει να ταράζει την αμερικάνικη κοινωνία στο άκουσμά του. Βιβλία, ντοκυμαντέρ, άπειρες ώρες συζητήσεων, έγιναν με θέμα τους ανεξήγητους αυτους φόνους, καθώς καί άλλους για τους οποίους τα μέλη της Family κρίθηκαν ύποπτα όσο και για την αινιγματική προσωπικότητα του Charles Manson.

Ολοι καταδικάστηκαν αρχικά για την εσχάτη των ποινών αλλά το 1972 το ανώτατο δικαστήριο κατήργησε την θανατική ποινή στην πολιτεία της Καλιφόρνια και η ποινή έγινε ισόβια.

φωτ.: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις