Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέος, ωραίος, πλούσιος και...υποψήφιος βουλευτής o Mr Elounda

Νέος, ωραίος, πλούσιος και...υποψήφιος β...

Ο Φ.Κοκοτός θα είναι υποψήφιος με τη ‘ΔΡΑΣΗ’ του Στ.Μάνου στο Λασίθι !

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο ένας από τους γιους του επιχειρηματία ξενοδόχου Σπ.Κοκοτού- του ανθρώπου σύμβολο για τα ξενοδοχεία πολυτελείας  Porto Elounda και Elounda Mare στην Ελούντα και όχι μόνο, αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό στίβο! Ο Φώτης Κοκοτός αφήνει την καλή ζωή και τις παρέες της high society και κατεβαίνει στο...λαό!

Ο Φ.Κοκοτός θα είναι υποψήφιος με τη ‘ΔΡΑΣΗ’ του Στ.Μάνου στο Λασίθι !

Ο ίδιος ο Φ.Κοκοτός έχει ασχοληθεί με το περιβάλλον και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα αυτό σε συνδυασμό με τον τουρισμό με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικά. Άλλωστε έχει σπουδάσει Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Cambridge της Αγγλίας και στο UCLA στην Αμερική…

Νέος, ωραίος, πλούσιος και…υποψήφιος βουλευτής αν και ο ίδιος έχει πει ότι δεν του αρέσουν τα εύκολα! Ο ίδιος όταν μιλά για τον εαυτό του τον περιγράφει ως φυσιολάτρη και αθλητή καθώς ασχολείται με ορειβασία, κάνιονιγκ, καγιάκ, σκι βουνού, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, σκι θαλάσσης, καταδύσεις, παίζει πόλο στο Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου, παίζει τένις, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, επιτραπέζια αντισφαίριση, γκολφ (φυσικά), μέχρι και ελεύθερη πτώση από αεροπλάνα κάνει! Κι αντίθετα με τους γονους επιφανών επιχειρηματιών ή πολιτικών που επιδιώκουν να αποφύγουν με κάθε τρόπο την στρατιωτική τους θητεία, ο Φώτης Κοκοτός υπηρέτησε ως καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής στο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, έχοντας λάβει μέρος σε ασκήσεις με τα γνωστότερα ξένα   στρατιωτικά σώματα (SAS, SEALS, Green Berets).

 

Σε άρθρο που έγραψε ο Φ.Κοκοτός  στην ‘Ανατολή’ για τον τουρισμό και το περιβάλλον αναπτύσσει αυτά τα θέματα για το περιβάλλον , τον τουρισμό και φυσικά δεν παραλείπει να σημειώσει ότι είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΡΑΣΗ!

Τη μαχητικότητα και τη δημιουργικότητα την έχει πάρει από τον πατέρα του. Ο πατέρας του Σπ.Κοκοτός  γεννήθηκε στις Δαφνές Μαλεβυζίου, στο Ηράκλειο, τελείωσε το Λύκειο Κοραής και κατόπιν σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Όντας ακόμη φοιτητής, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελούντα στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 κάνοντας ψαροντούφεκο στα παρθένα νερά του κόλπου του Μιραμπέλλο. Η ομορφιά και μαγεύτηκε. Η δουλειά του όμως τον έστειλε για μία δεκαετία στη Ρόδο, όπου με τον αδερφό του Γιώργο, Πολιτικό Μηχανικό επίσης, έχτισαν μερικά από τα ωραιότερα και καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού...Και στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη επιτυχία στην Ελούντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις