Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Κατσικοπούλου: Η μεγάλη κυρία των Καλαβρύτων μιλά για την πολυτάραχη και γοητευτική ζωή της

Μαρία Κατσικοπούλου: Η μεγάλη κυρία των ...

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο BEST

Η Μαρία Κατσικοπούλου, το γένος Μπράτσικα, γέννημα - θρέμα Καλαβρυτινιά, μιλά εκ βαθέων στο BEST που κυκλοφορεί, για την πολυτάραχη και συνάμα γοητευτική ζωή της. Από τον καιρό ακόμη που ήταν στο πολιτικό γραφείο του κουνιάδου της και βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Τάκη Κατσικόπουλου, αλλά και αργότερα, όταν ο γιος της Δημήτρης Κατσικόπουλος, εξελέγη βουλευτής και στη συνέχεια νομάρχης Αχαΐας, αν και ήταν πάντοτε δίπλα τους, ποτέ της δεν αποζήτησε τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλλονή της εποχής της και πάντα γοητευτική, δεν εγκλωβίστηκε στην εικόνα της "ωραίας", έχοντας άλλες προτεραιότητες. Για το λόγο αυτό άλλωστε δε θέλησε να απαντήσει σε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση.

Η Μαρία Κατσικοπουλου μιλά για τα δύσκολα χρόνια και τον χαμό του πατέρα της στην καταστροφή  των Καλαβρύτων από τους Ναζί, για τη γνωριμία με τον  σύζυγό της Νάσο Κατσικόπουλο, αλλά και για το βράδυ της 21ης Απριλίου, οπότε και η Χούντα τον συνέλαβε. "Τα παιδιά, ο Δημήτρης και ο Γιάννης, είδαν τη σκηνή και τρομοκρατήθηκαν. Άρχισαν να κλαίνε...".

Διαβάστε περισσότερα στο BEST που κυκλοφορεί.

https://www.thebest.gr/news/index/viewStory/121254

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight