Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Οι οριστικοποιήσεις, οι αρνήσεις και οι αναμονές για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Πάτρα:Οι οριστικοποιήσεις, οι αρνήσεις κ...

Κομματική σύσκεψη χθες παρουσία Αργύρη και Ασκούνη

Οριστικοποιήσεις υποψηφιοτήτων, αρνήσεις, απαντήσεις σε αναμονή και «ανοίγματα» σε νέα πρόσωπα. Η χθεσινή κομματική σύσκεψη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των στελεχών του κινήματος Ευάγγελου Αργύρη και Κώστα Ασκούνη περιλάμβανε όλα τα παραπάνω.Σύμφωνα με την Πελοπόννησο της Δευτέρας στη σύσκεψη είχαν προσκληθεί από το τοπικό ΠΑΣΟΚ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Πατρέων Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν να οριστικοποιήθηκαν χθες δύο υποψηφιότητες: Του γιατρού Μιχάλη Κίτρου και της Αγγέλας Τριανταφύλλου.

Στο τραπέζι συζητήθηκε ότι έχουν γίνει κρούσεις και αναμένονται απαντήσεις από: Τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Λάζαρη, το δικηγόρο Ιάσωνα Φωτήλα και τον αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου.

Στους μετέχοντες στη σύσκεψη μεταφέρθηκε η απροθυμία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κώστα Καρπέτα, και του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Αγγελόπουλου να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, καθώς έχουν δώσει βάρος στα καθήκοντά τους στην Περιφέρεια.

Νέο πρόσωπο που συζητήθηκε για το ψηφοδέλτιο ήταν η Μαριλία Κάνιστρα, διαμερισματική σύμβουλος του Δημήτρη Κατσικόπουλου. Ο ίδιος, αν και πιέστηκε για να θέσει υποψηφιότητα, φέρεται να είπε στην κομματική σύσκεψη ότι οι πολιτικοί στόχοι του είναι προσανατολισμένοι στο Δήμο Πατρέων και εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη διεκδίκησή του ακόμα και χωρίς χρίσμα. Μια εκδοχή θέλει να επικαλέστηκε ως προς αυτό την περίπτωση του Γιάννη Δημαρά, ο οποίος –κατά δήλωσή του- ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά διεκδίκησε και κέρδισε στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Συζήτηση έγινε και σχετικά με το ασυμβίβαστο για ορισμένα από τα πρόσωπα που είχαν προταθεί από τη Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. Κώλυμα υπάρχει στην περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου και της γιατρού Μαρίας Τσουκαλά από το Αίγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις